Hobbs and Shaw: Záporák a další postavy se představují

Hobbs and Shaw: Záporák a další postavy se představují | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 3 obrázky
Rodina je stále ve světě Rychle a zběsile to nejdůležitější.

Hobbs & Shaw, spin-off Rychle a zběsile, se začne v létě natáčet, a tak je čas rozjet casting. Aktuáně se dozvídáme hned několik podrobností o postavách, které ve filmu potkáme. Nějakou dobu se zdálo, že by se Dwayne Johnson a Jason Statham mohli znovu postavit Cipher v podání Charlize Theron, ale to se hodně rychle změnilo. Aktuálně se dozvídáme, že nový záporák bude muž, ve věku 49-59 let a bude to klasický „britský“ záporák. Záporák se má jmenovat „Mr. Null“, čili „pan Nula“, což může odkazovat k Cipher, anebo ještě spíš k panu Nikomu, kterého si zahrál v předchozích dvou rychlých a zběsilých filmech Kurt Russell. Má se jednat o mezinárodního teroristu, který vždy obléká černou.

Vedle záporáka budou důležité také rodiny obou hrdinů, protože rychlá a zběsilá série, ta je přece o rodině ;-) Hledá se představitelka Hattie Shaw, Deckardovy sestry. Herečce má být 28-39 a má se typově podobat Kate Winslet a půjde o agentku MI-6. O tom, že by se měl vrátit Deckardův bratr Owen nebo jeho matka Magdalena, zatím nepadlo ani slovo. U Hobbse má být důležitá především Sofia Hobbs, matriarcha celého klanu. Dále se hledá pět polynéských herců do rolí Hobbsových bratrů Jonaha, Cala, Tima, Matta a Alexe. Většina z nich bude mít jen minimum prostoru, důležitý bude starší bratr Jonah, který je z nějakého důvodu na Lukea (Johnson) naštvaný.

Budeme zvědaví, jak se nakonec jednotlivé postavy zapíší do kroniky rychlé a zběsilé série.

Zdroj: That Hashtag Show

Galerie: 4

Hobbs and Shaw: Záporák a další postavy se představují | Fandíme filmu Hobbs and Shaw: Záporák a další postavy se představují | Fandíme filmu Hobbs and Shaw: Záporák a další postavy se představují | Fandíme filmu Hobbs and Shaw: Záporák a další postavy se představují | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest