Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně.

Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Společně s manželkou Michelle bude Barack připravovat pro Netflix nejrůznější tvorbu, včetně hraných filmů.

Amerického prežidenta Baracka Obamu netřeba představovat. Jako první černošský prezident USA vládl v období mezi lete 2009 a 2017. Jak souvisí bývalý prezident s filmovým webem? Jak už napovídá titulek článku, Barck, společně se svojí manželkou Michelle, bude vyvíjet obsah pro Netflix.

Internetová VOD služba se 125 miliony účtů ve 190 zemích oficiálně oznámila v tiskovém prohlášení, že manželé Obamovi podepsali několikaletou dohodu, v rámci které pro společnost budou produkovat filmy a seriály pod značkou Higher Ground Productions. V rámci spolupráce mají vznikat dokumentární filmy i seriály, další non-fiction série (potenciálně třeba talk show apod.), ale také hrané filmy a seriály!

V tiskové zprávě Obamovi říkají, že během své veřejné služby potkali celou řadu rozmanitých a zajímavých lidí, kterým chtějí pomoci sdělit jejich příběh, aby se dostal k širšímu publiku. Oba dva chtějí pomáhat zajímavým a talentovaným tvůrcům, kteří svým dílem dovedou šířit empatii a pochopení. Manželé se shodují, že vyprávění příběhů má v sobě ohromnou sílu a dokáže formovat svět, inspirovat nás a měnit náš pohled na svět. Podle Netflixu jsou Obamovi v unikátní pozici, která jim umožňuje posvítit na důležité příběhy, které mohou měnit lokální komunity, ale i celou společnost.

Jak je tedy vidět, manželé Obamovi zřejmě nebudou přímo součástí řemeslného procesu výroby jednotlivých pořadů. Postarají se o výběr témat, která konvenují s jejich světonázorem, jejich jméno následně přitáhne zajímavé filmaře a Netflixu dá dostatečnou reklamu na to, aby se jednotlivé projekty vyplatily. Nezbývá než si počkat na první projekty, abychom měli jasnou představu o tom, jestli budou mít dostatečný břit, anebo budou pod patronátem prezidenta a první dámy až příliš krotké, uhlazené a poučující.

Zdroj: Netflix, Fotky: Wiki I, II, III, IV, Obama Library, White House I, II, Flickr

Galerie: 7

Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu Obama bude dělat filmy pro Netflix. Vážně. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest