To 2: Další dospělák obsazený

To 2: Další dospělák obsazený | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se znovu na klíčové momenty prvního filmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pokračování hororu To nadále nabírá herce do rolí dospělých hrdinů. Již z dřívější doby víme, že, dospělou Beverly má hrát Jessica Chastain, dospělého Billa James McAvoy a dospělého Richieho Bill Hader. Teď se dozvídáme, že dospělého Eddieho má ztvárnit James Ransone. Po třech velice dobře známých hercích se tak objevuje jeden méně známý. Vidět jste jej mohli třeba v hororové sérii Sinister nebo v seriálech The Wire, Treme či Low Winter Sun. Prozatím informaci neberte ještě jako definitivní, Ransone měl zprávu zveřejnit na svém Twitteru, ten však není veřejný. Server Consequence of Sound získal screenshot inkriminovaného tweetu, ale samozřejmě nemůžeme zcela vyloučit možnost, že se jedná o fotomontáž.

Na další straně si můžete připomenout sadu klíčových momentů z prvního filmu.

Snímek To byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film zadaptuje druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování se s „Tím“ střetnou už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, obsazení doplňuje Jessica Chastain, v jednání jsou James McAvoy a Bill Hader. Datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Další kapitola »

Galerie: 3

To 2: Další dospělák obsazený | Fandíme filmu To 2: Další dospělák obsazený | Fandíme filmu To 2: Další dospělák obsazený | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest