Hunger Games 2: Kdo si zahraje Johannu Mason

Hunger Games 2: Kdo si zahraje Johannu Mason | Fandíme filmu
Studio má v hledáčku dvě herečky, jedna další o roli usiluje sama a úplně jinou by ve filmu chtěli vidět fanoušci. AKTUALIZOVÁNO!

AKTUALIZACE: EW vypátral, že Mia Wasikowska se o roli nakonec neuchází (v době natáčení nemá čas), ale filmaři se poohlížejí po jiné mladé herečce. Tou je Jena Malone, již byste si mohli pamatovat jako Rocket ze Sucker Punch.

Natáčení Vražedné pomsty se blíží, a tak štáb rychle obsazuje role nových postav. Už jsme vás informovali o nepotvrzených spekulací ohledně Finnicka Odaira a Plutarcha, teď jsme se dozvěděli, kdo by mohl hrát Johannu Mason, jednu z předešlých vítězek Hunger Games, se kterou se Katniss seznámí, a která hraje důležitou roli ve Vražedné pomstě i v Síle vzdoru (třetí díl). Studio by prý v roli nejraději vidělo mladou hvězdu Miu Wasikowskou (Alenka v říši divů, Lawless) nebo začínající Zoe Aggeliki, kterou teprve uvidíme v R.I.P.D. a v pokračování Percyho Jacksona.

Už zhruba před rokem o obsazení do role začala usilovat Kristen Bell (Veronica Mars), která je velkou fanynkou předlohy a skrz média producentům vzkázala, že by si Johannu moc ráda zahrála. Poslední alternativou by bylo obsazení Emmy Stone, která je favoritkou čtenářů. Když ji na to upozornila novinářka při jednom interview, tak Emma pouze odvětila, že je polichocena, ale nijak dál se k takové možnosti nevyjadřovala. Koho byste v roli viděli nejraději vy?

Zdroje: Cinema Blend, Slashfilm, Indie Wire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest