Hunger Games 2: Tři kandidáti na klíčovou roli pohledného mladíka

Hunger Games 2: Tři kandidáti na klíčovou roli pohledného mladíka | Fandíme filmu
Drby o tom, že roli bude hrát Robert Pattinson, jsou pryč, tak kdo by ji mohl hrát doopravdy? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Taylor Kitsch svou účast vyvrátil, zbývají tak dva kandidáti. (Zdroj: 24 Frames)

Čtenáři knih moc dobře vědí, kdo je to Finnick Odair, čistě filmoví fandové zase chtějí být alespoň trošku překvapení, takže nebudeme dlouze rozebírat podrobnosti a prozatím si vystačíme s informací, že je to jeden z předchozích vítězů her a klíčová postava pro druhý i třetí díl. Proto studio nechce nic ponechat náhodě a do role neobsadí jen tak někoho. Spekulace o tom, že by úlohu hrát Robert Pattinson zmizely stejně rychle, jako se objevily, a teď je tu skutečný seznam kandidátů, ze kterých by studio mělo vybírat. Konkrétně by to měli být Armie Hammer, Taylor Kitsch a Garrett Hedlund.

Armie Hammer si udělal jméno ve Fincherově The Social Network, zkraje roku se objevil v první Sněhurce a do budoucna se na něj můžeme těšit jako na Lone Rangera. Jeho ostře řezané rysy by dámy v roli jistě potěšily. To Taylor Kitsch na to jde víc přes charisma, v Bitevní lodi to byl správně drzý spratek, který se sebou nenechá orat. V jeho neprospěch hovoří fakt, že jak Battleship, tak John Carter byly těžké propadáky. Třetím do party je Garrett Hedlund, původem model, který vešel do povědomí hlavní rolí v Tron Legacy, zatím působil jako poměrně nenápadný hoch, ale v letošní adaptaci Kerouacova Na Cestě se prý celkem blýsknul. Tak co dámy (a pánové), kterého z jinochů byste v roli viděly nejraději?

PS: Studio se rozhodlo, že aby diváky zbytečně nemátlo, budu podobně jako u Stmívání jednotlivé díly označovat Hunger games, dvojtečka, jméno příslušné knihy. Dvojka se proto oficiálně zove Hunger Games: Caching Fire (Hunger Games: Vražedná pomsta).

Zdroje: E! Online, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest