Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru

Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seznamte se s hranou adaptací populární mangy, která ztvárnila interní konflikt ve společenství bojovníků se zlými duchy.

Japonská manga je velice specifický druh umění, který milují miliony lidí nejen v Japonsku. Podle sešitů mangy vznikají častokrát i anime série, které většinou bývají věrné předloze, avšak ani ty se častokrát kreslené manze nedovedou vyrovnat. A pak tu je trend posledních let, a to hraná zpracování, která často nedopadá nijak dobře, případně vypadají opravdu bizarně vzhledem k originalitě předlohy. I přesto tu máme další populární mangu, která se dočká filmového zpracování, a to Bleach.

Bleach prorazil i na poli anime, a zařadil se po bok úspěšných anime své doby jako Naruto či One Piece. Japonská odnož studia Warner Bros. tak nyní přišla s hranou adaptací, a zveřejněn byl i první trailer, který se soustředí převážně na hlavní postavu Ichiga (Sota Fukushi) a jeho boji proti zlým duchům Hollow. Ve filmu se však objeví i postavy z prvních kapitol předlohy, tedy Rukia Kuchiki (Hana Sugisaki), Byakuya Kuchiki (Miyavi) či Renji Abarai (Taichi Saotome).

Pro ty co úvodní příběh neznají, hlavní postavou je středoškolák Ichigo Kurosaki, který získá schopnosti boha smrti Shinigami od jiné Shinigami, kterou je Rukia Kuchiki. Ta Ichiga přesvědčí, aby schopnosti používal pro boj se zlými duchy, kteří se nazývají Hollow. Předání schopnosti smrtelníkovi je však zakázané, Rukia je tak odvedena do Společenstva duší (Soul Society), aby byla potrestána. Ichigo se jí vydá s několika přáteli zachránit, během toho se utká hned s několika kapitány a členy ochrané jednotky v Soul Society zvané Gotei 13.

Trailer překvapivě nepůsobí zas tak prapodivně, jako třeba trailer na film Tokyo Ghoul. Zpracování Hollow a zbraní je docela realistické, a pokud si bude film brát příběh z úplného začátku mangy, pak by se ani nemuselo stát, že se nezasvěcení diváci úplně ztratí v příběhu. Obecně byl i díky těmto důvodům trailer přijatý docela pozitivně. Film má mít v Japonsku premiéru 20. 7., tak uvidíme, jestli neúspěch hrané mangy prolomí, či zapadne mezi další nepovedené kousky.

Zdroj: Youtube, Wikipedia

Galerie: 7

Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu Bleach: Obří meče mají slovo v boji proti démonům a v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest