Fullmetal Alchemist: Film po japonské premiéře dorazí na Netflix

Fullmetal Alchemist: Film po japonské premiéře dorazí na Netflix | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Již brzy se alchymie dostane do celého světa.

Hrané zpracování mangy Fullmetal Alchemist si odkroutilo 25. 10. 2017 premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Tokiu a od 1. 12. byl nasazen do japonských kinosálů. Snímek se ve své domovině setkal s kladným přijetím a stal se hitem. O jeho kvalitách se budou moci diváci přesvědčit už 19. 2., kdy dobrodružství bratrů Edwarda a Alphonse Elricových do víc jak sto devadesáti zemí vypustí Netflix. Podle oficiálních stránek se má jednat o nejrozsáhlejší mezinárodní premiéru pro jakýkoliv japonský film, ať už hraný nebo anime.

Vstupte do alternativního světa, kde je alchymie jednou z nejvíce praktikovaných věd, ačkoliv se od té naší poněkud liší. Tady potkáváme malé bratry Edwarda a Alphonse Elricovy, kteří se pokusili pomocí této magické vědy přivést zpět k životu jejich mrtvou matku. Lidská transmutace je však v alchymii zakázaná a oba bratry stihne krutý trest. Nelze však vytvořit něco z ničeho. Pokud chcete nějakou věc, musíte za to dát něco stejné hodnoty. To je zákon rovnocennosti. Během nepovedené transmutace přijde starší Ed o nohu, mladší Al rovnou o celé tělo. Alova duše je poté připoutána ke starému brnění, ale Ed kvůli tomu musel obětovat ruku. Následně jsou jeho paže a noha nahrazeny tzv. automaily, kovovými končetinami. Později se Ed stává státním alchymistou, členem armády pracující pro vládu. Bratři se dozvídají o existenci Kamene mudrců, jenž má být legendárním posilovačem alchymie, čímž se tak pro ně naskytuje naděje získat zpátky svá zdravá těla.

Zdroje: Anime News Network, Movie Web

Zdroj plakátu: Yoruichi Uchiha Twitter

 

鋼の錬金術師 嘆きの丘(ミロス)の聖なる星

22.01.2012 | Japonsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Fullmetal Alchemist: Film po japonské premiéře dorazí na Netflix | Fandíme filmu Fullmetal Alchemist: Film po japonské premiéře dorazí na Netflix | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest