Avengers 3: Vůdce Černého řádu obsazen a další postavy a herci

Avengers 3: Vůdce Černého řádu obsazen a další postavy a herci | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Tvůrci Infinity War mluví o filmových postavách a jejich představitelích.

Před pár dny režiséři Russoovi po dlouhé době odhalili, že v Avengers: Infinity War hraje Proximu Midnight Carrie Coon a potvrdili, že Ebony Maw ztvárnil Tom Vaughan-Lawlor a Culla Obsidiana Terry Notary. Stále však zůstávalo tajemstvím, kdo hraje vůdce Černého řádu, Corvuse Glaivea. Fanoušci tak začali spekulovat o tom, zda postavu nakonec nenamluvil Peter Dinklage. Ale není tomu tak. Teď režiséři potvrdili, že jej hraje Michael Shaw (seriál Limitless). Režiséři dodávají, že celý Černý řád musel působit realisticky, herci tomu museli uzpůsobit své výkony. Na tom měl hlavní podíl Terry Notary, který je v oblasti pohybu postav (a digitálních postav) odborník na slovo vzatý. S Marvelem spolupracoval na pohybech Hulka, zahrál si v trilogii Planety opic, popřípadě je zodpovědný za pohyby fantasy bytostí v Hobitovi.

Co dalšího se dozvídáme o postavách? Scenáristé potvrdili, že ve filmu nebude antropomorfní Smrt, která je v komiksech Thanosovou milou a důvodem, proč se snaží vymazat půlku vesmíru. Ve filmu jej pohání něco úplně jiného, nicméně filmaři se do jeho nové motivace snažili přenést tu stejnou míru emocionálního zápalu. Šéf Marvelu Kevin Feige znovu zpochybnil, že bychom v Avengers 3 nebo 4 mohli čekat postavy z televizních seriálů. A co agent Coulson? Při otázce na něj režiséři odvětili, že by se raději bavili třeba o... rybaření. A pak diplomaticky uvedli, že u všech postav přemýšleli o tom, zda ji lze v Avengers 3 a 4 nějak uplatnit. Takže spíš očekávejte, že se Coulson neukáže. A Hawkeye? Tady opět režiséři mluvili o tom, že jeho příběh je dlouhodobý. Oba filmy se psali naráz a tvůrci chtěli, aby každá postava dostala někde prostor zazářit. Hawkeye se musí vypořádat s dopadem Civil War a jeho čas ještě přijde. Musíme být trpěliví. Přeloženo: Hawkeye uvidíme až v Avengers 4, maximálně v úplném závěru Avengers 3.

Režiséři také prozradili, že se nejvíc užili chemii mezi Thorem a Strážci Galaxie a mezi Strangem a Starkem. Tyhle srážky protichůdných povah podle nich byly nejzábavnější. Tak to snad, už aby tu byla ta středa ;-). Přidáváme nejnovější spot, ať čekání utíká:

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy.

Zdroje: Michael James Shaw, Coming Soon, Screen Rant, II, ComicBook.com, io9,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 3: Vůdce Černého řádu obsazen a další postavy a herci | Fandíme filmu Avengers 3: Vůdce Černého řádu obsazen a další postavy a herci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest