Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky

Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu jeden nekonkrétní spoiler k úvodu filmu a video, které rekapituluje dosavadní historii Marvelu.

Na začátku dubna začal Marvel fanouškům kolem světa pouštět zhruba 20 minut z Avengers: Infinity War a hodně rychle z těchto projekcí začaly unikat podrobnosti. Část informací jsme zpracovali v předchozím článku, teď přidáváme několik dalších:

Ve scéně, kde Strange seznamuje Tonyho s Kameny nekonečna, se Bruce Banner poprvé dozvídá, že se Avengers rozpadli. Vision se Tonymu ztratil z dohledu a jen Captain America ho dokáže najít. Součástí newyorské bitvy je cameo Stana Lee. Když se Stark nalodí na vesmírnou loď, tak zavolá Pepper a řekne jí, že chvíli bude pryč. Nelze tedy vyloučit, že tohle bude jediná scéna s Gwyneth Paltrow v celém filmu. Po tom, co se Stark, Peter a Strange nalodí na vesmírnou loď a odletí z planety, použije Banner Tonyho mobil a zavolá Capovi.

Scéna, ve které se potkají Strážci Galaxie s Thorem je ta, ve které zazní Gamořina řeč o Thanosovi, kterou známe z traileru. Thor v krátkosti Strážcům poví o Ragnaroku, Hele a Thanosovu útoku na Asgarďany. Řekne jim, že Thanos získal Tesseract. Když skupina plánuje, co udělá dál, tak Thor jmenovitě zmiňuje svět známý jako Nidavellir, kde lze vyrobit zbraně tak mocné, že dokáží porazit Thanose. Peter Quill je proti tomu, aby se skupina rozdělila, ale Rocket trvá na tom, že je to potřeba.

A když už jsme u těch spoilerů, jeden přinesl nedávno také server Screen Geek. Tedy tak napůl. Podle jeho zdrojů v úvodu filmu zemře jedna z ústředních marvelovských postav. Někteří fanoušci to budou čekat, pro jiné to bude překvapením, ale má to nastolit kurz celého filmu. Z takového popisu lze usuzovat, že nejspíš půjde o Lokiho (Tom Hiddleston), protože smrt Heimdalla (Idris Elba) by až tak šokující nebyla – přeci jen jde o vedlejší postavu. Popřípadě zemřou oba dva.

Jestli jste dočetli až sem, tak vám buď spoilery nevadí nebo zkrátka a dobře nedokážete odolat, takže už aby tu byla středa a žádné další zajímavosti se ven nedostaly. Pro ukrácení dlouhé chvíle přidáváme dlouhou retrospektivu dosavadních marvelovek:

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Screen Geek, MCU Cosmic

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu Avengers 3: Další podrobnosti z projekcí pro fanoušky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest