Shia LaBeouf si zahraje svého vlastního otce. Bez legrace

Shia LaBeouf si zahraje svého vlastního otce. Bez legrace | Fandíme filmu
Millenium Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Snímek Honeyboy zmapuje hercovo drsné dospívání a jeho vztah s otcem alkoholikem.

Shia LaBeouf se pustil do dalšího až skoro neuvěřitelného projektu. Tentokrát se jedná o regulérní celovečerní film, žádnou performance, ale ten film má daleko k obyčejnosti. Honey Boy, jak se snímek jmenuje, volně vychází z LaBeoufova vlastního života a jeho vztahu s alkoholickým otcem, během doby, kdy náctiletý Shia hrál v Disneyho rodinném seriálu Báječní Stevensovi. Shia nebude hrát sám sebe, ale svého vlastního otce.

Scénář filmu napsal sám LaBeouf pod pseudonymem Otis Lort a objevil se na Black Listu, výročním seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. Jména jsou změněná a některé události jemně upravené. Honey Boy je přezdívka, kterou otec malého Shiu častoval. Film se odehrává zhruba v rozmezí deseti let, během kterých se chlapec s otcem snaží napravit jejich pošramocený vztah. LaBeoufovo dospívání nebylo snadné. Kromě opilectví LaBeoufům otec byl závislý na heroinu a živil se jako klaun. Shiova matka byla sexuálně napadena před chlapcovýma očima, následkem čehož trpěl LaBeouf posttraumatickým synsdromem.

Postavu malého Shii si zahrají ve filmu Noah Jupe (Tiché místo) a Lucas Hedges (Místo u moře, Lady Bird). Oba herce si můžete prohlédnout dole v galerii. Režíruje Alma Har’el, která s LaBeoufem natočila videoklip pro kapelu Sigur Rós. Vedle toho má na kontě dva dokumenty.

Zdroje: THR, THR II, Esquire

Galerie: 3

Shia LaBeouf si zahraje svého vlastního otce. Bez legrace | Fandíme filmu Shia LaBeouf si zahraje svého vlastního otce. Bez legrace | Fandíme filmu Shia LaBeouf si zahraje svého vlastního otce. Bez legrace | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest