Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem

Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér filmu vysvětluje, proč jsme ještě nic z chystané komiksovky neviděli.

Aquaman patří rozhodně mezi nejočekávanější filmy roku, hlavně pro fanoušky DC a jejich provázaného světa. Po neúspěchu Justice League si musí studio napravit už tak pošramocenou reputaci. Do premiéry filmu, která je naplánovaná na prosinec, nyní zbývá 9 měsíců, zatím jsme však kromě několika fotek neměli možnost vidět žádný trailer či teaser. Režisér filmu James Wan nyní na twitteru vysvětlil, proč si dávají s ukázkou načas.

Ve třech navazujících příspěvcích nejdřív vyvrátil zprávy o tom, že měl být trailer uvedený minulý víkend. Tím hlavním důvodem pak je, že film z podvodního světa zkrátka potřebuje spoustu efektů a je velmi náročný na výrobu, která zabere spoustu času. Wan tak nechce vypustit do světa něco, s čím si není na 100% jistý, a co není dokonalé. Nicméně fanoušky ujistil, že celý tvůrčí tým jede naplno.

Dalším faktem je také to, že do prosince zbývá stále ještě spoustu času. Aquaman je navíc jediný letošní DC film, takže o nedostatku zájmu se nedá mluvit. Přístup Wana je pochopitelný, když si vzpomeneme např. na trailer na Venoma od Sony. Ten byl kritizován proto, že prakticky nic moc komiksového neukázal, a důvodem mohli být právě také nedokončené efekty. Pokud trailer nepřijde s žádnou premiérou jiného filmu, tak ho dost pravděpodobně uvidíme na červencovém Comic Conu v San Diegu.

V komiksech je Aquaman známý pod občanským jménem Arthur Curry, je synem lidského strážce majáku a šlechtičny z Atlantidy, bájné podvodní říše obývané mořským národem s nadlidskými silami. Díky královské krvi a dvojímu původu získává Arthur během dospívání schopnosti, které Atlanťany dokonce převyšují. Je dokonalý plavec, dokáže dýchat pod vodou a ovládat vodní živočichy. Díky dlouhým pobytům v hlubinách je zvyklý odolávat obrovským tlakům, takže je jeho tělo jen těžko zranitelné a vládne silou, která se blíží nejmocnějším superhrdinům v DC Universe.

Aquamana ztvární Jason Momoa, jeho ženu Meru Amber Heard, dvorního rádce Vulka Willem Dafoe, záporáka Ocean Mastera Patrick Wilson. Dále hrají Nicole Kidman, Dolph Lundgren a Yahya Abdul-Mateen II, režíruje James Wan, film má premiéru naplánovanou na 21.12. 2018.

Zdroj: James Wan

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu Aquaman: Jak to vypadá s prvním trailerem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest