Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech

Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
James Gunn viděl film. Co o něm říká? Trailer a předprodej lámou rekordy. Nový plakát. A co ještě odhalily trailery?

Objevily se dva nové TV spoty, které ukazují dosud neviděné scény z Avengers: Infinity War. Největší pozornost automaticky přitahuje scéna, ve které Tony (Robert Downey Jr.) pasuje Petera (Tom Holland) na Avengera. Oba jsou skoro určitě společně v Thanosově (Josh Brolin) kosmické lodi ve tvaru Q, ale co to září za nimi? Některý z kamenů nekonečna? Thanosův portál? Dále vidíme běsnit Hulka (Mark Ruffalo), zřejmě se jedná o úvod, ve kterém Thanos napadne loď z Asgardu. Záběr z lodi Strážců Galaxie jsme poprvé viděli v traileru uniklém z D23. Druhý spot je pochmurnější, skvěle v něm funguje ústřední hudební motiv Avengers v provedení s ženským vokálem. Falcon (Anthony Mackie) a Black Widow (Scarlett Johansson) vyhlížejí nebezpečí zkrz koruny stromů, vidíme stromy, jak praskají pod náporem armády mimozemských Outriderů. Největší pozornost tu však přitahuje moment, ve kterém Vision (Paul Bettany) říká Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), že jim dochází čas.

Druhý spot končí záběrem na Captaina Ameriku (Chris Evans), jak drží Thanosovu pěst. To působí jako nadlidský výkon. Někteří fanoušci tvrdí, že má Cap v ten moment jinou barvu očí (screenshot najdete v galerii, posoudit můžete sami). Pokud to tak je, má to nějaký význam? Jde jen o odlesk Thanosova zlatavého brnění? Nebo je to signál, že s Rogersem je něco jinak? Je něčím nadopovaný? Není to vůbec on, ale Vision nebo Wanda v magickém přestrojení?

Když už jsme u toho rozebírání trailerů, tak zajímavá spekulace říká, že scéna, ve které Thanos drží Thorovu (Chris Hemsworth) hlavu vůbec neznamená, že se záporák snaží hromovládci rozdrtit lebku. Třeba jej pouze nutí, aby neodvracel zrak, zatímco Thanosovi pohůnci mučí/vraždí Thorovy nejbližší? Obětí by potenciálně mohl být Heimdall (Idris Elba) – v galerii se můžete podívat na screenshot, který se snaží argumentovat, že na zemi mezi mrtvými těly leží Heimdallův meč.

Krom toho v galerii můžete vidět stojan s celkem třiadvacítkou hrdinů a také nový plakát, který zdánlivě ukazuje hrdiny podle toho, do jakých skupin (paralelních příběhů) budou ve filmu rozděleni. O tom, že Thora čeká společná mise s Rocketem (Bradley Cooper) a Grootem (Vin Diesel) víme, pak je tu skupina Iron Mana se Spider-Manem a Doctorem Strangem (Benedict Cumberbatch), která se spolu s částí Strážců Galaxie (Drax (Dave Bautista), Star-Lord (Chris Pratt), Mantis (Pom Klementieff) vypraví na Titan. Dále je tu skupina, která se postaví Thanosovým vojskům ve Wakandě: War Machine (Don Cheadle), Winter Soldier (Sebastian Stan), Black Panther (Chadwick Boseman), Scarlett Witch, Captain America, Black Widow, Falcon a Vision. Podle téhle logiky by se skutečně měly na samostatnou misi vydat Nebula (Karen Gillan) a Gamora (Zoe Saldana), o čemž jsme spekulovali v minulosti právě kvůli tomu, že je (krom úvodu filmu) nevidíme společně na scéně s žádnou jinou skupinou). Thanos je nad tím vším a je otázkou, zda barevné dělení hraje nějakou roli u jednotlivých členů Černého řádu – Thanosových poskoků. Na plakátě nejsou Wong (Benedict Wong) a další postavy z Wakandy, avšak co je zvláštnější, na plakátě chybí z nějakého důvodu Hulk.

Režisér Strážců Galaxie 1 a 2, James Gunn, je první známou osobou, která viděla film a podělila se o svůj názor. Gunn na Twitter napsal jednoduše:„Avengers: Infinity War jsou ÚŽASNÍ. Wow!!! A to je všechno, co prozatím řeknu.“ A o několik hodin později dodal: „Opravdu nedokážu Avengers: Infnity War dostat z hlavy“. Samozřejmě je jasné, že zaměstnanec Marvelu nebude mluvit negativně o filmu z jejich vlastní stáje. Jinou reakci by od Gunna tedy asi nikdo nečekal. Na druhou stranu je pravda, že Gunn v minulosti zdůrazňoval, že fanouškům nikdy nelže, a kdyby se mu film kolegů nelíbil, radši bude mlčet, než aby si něco vymýšlel. A že o filmu napsal hned dvakrát, s několika hodinovým odstupem, naznačuje, že se mu dokázal zadřít pod kůži, takže by nemuselo jít jen o povrchní zábavu.

O film mají samozřejmě enormní zájem také běžní diváci. Nedávno zveřejněný druhý trailer lámal rekordy. Během prvních 24 hodin od zveřejnění jej vidělo 179 milionů diváků, což je nejvyšší počet zhlédnutí pro druhý trailer. V absolutních číslech vede první trailer na Infinity War, který vidělo 230 milionů diváků, druhý je trailer na horor To, který za 24 zaznamenal 197 milionů přehrání a třetí je právě druhý trailer na Avengers 3. Enormní zájem hlásí také předprodej vstupenek. Za první tři dny prodeje prodal obří americký řetězech kin AMC o 257% víc vstupenek na Infnity War, než na Black Panthera za stejné období. Prodal jich také o 715% víc než na Captaina Ameriku: Civil War a o 1106% víc než na Avengers: Age of Ultron. Za měsíc uvidíme, jak tohle šílenství bude vypadat, až propukne naplno.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Geek Power, James Gunn I, II, CBM, THR, Business Wire

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu Avengers 3: Tony pasuje nového Avengera a víc v nových spotech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest