Avengers: Infinity War: Pohled do zákulisí v novém videu

Avengers: Infinity War: Pohled do zákulisí v novém videu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A známe snad už konečně definitivní termín zveřejnění příštího traileru?

Avengers: Infinity War ukázali v rámci pořadu Entertainment Tonight behind the scenes video a bohužel se jedná o jedno z nejslabších zákulisních videí, jaké v ET přinesli. Je možné, že ještě vyjdou další části (už se to v minulosti stalo), ale zatím je to opravdová slabota, kdy vidíme herce povrchně mluvit o filmu a natáčení a do toho se stříhají už známé záběry z traileru a občas nějaký záběr z natáčení, nicméně často to není z natáčení Infinity War, ale z předchozích filmů.

Pokud jde o trailer, tak nějakou dobu to vypadalo, že se objeví už dnes, to ale Disney vyvrátil a místo toho se dočkáme traileru na Fantastická zvířata 2. Zítra nebo pozítří by pak měl dorazit trailer na film Meg, s Jasonem Stathamem a obřím žralokem v hlavních rolích. Kdy tedy konečně přijde řada na Avengers? Podle nejnovější teorie to bude v pátek. Disney ten den začíná prodávat lístky v předprodeji, což je událost, která v minulosti s vypuštěním nového traileru spojená byla. Na internetu se objevilo také jakési interní memorandum, které tvrdí, že v pátek začne v USA celostátní maretingová kampaň napříč všemi platformami. Tak držme palce, ať už to tentokrát konečně klapne.

ET video přikládáme ve třech různých podobách, snad nějaká z nich bude aktivní, v době, kdy se k článku dostanete. V galerii najdete dva nejnovější artworky.

ET Behind the scene of Avengers IW - Ful...

ET Behind the scene of Avengers IW - Full video

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: Manabyte, Box Office Theory, ComicBook.com

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers: Infinity War: Pohled do zákulisí v novém videu | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Pohled do zákulisí v novém videu | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Pohled do zákulisí v novém videu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest