Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer

Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
K tomu TV Spoty, virální videa, fotky a více než čtyřicet plakátů! AKTUALIZOVÁNO: Co odhalila tiskovka, jež trailer doprovázela?

AKTUALIZACE: Trailer, který si můžete pustit níže, měl před pár dny premiéru v New Yorku, jíž se osobně zúčastnila Milla Jovovich. Ta po projekci zůstala v sále a odpovídala fanouškům na otázky. Shromáždili jsme pro vás ty nejzajímavější informace, které předváděčka přinesla: Tak především, Jovovich slíbila, že ve filmu toho uvidíme daleko víc, než naznačují trailery. Jednak tvůrci nechtějí všechno vyspoilerovat, navíc film ještě ani není hotový. Milla nechtěla odhalit, kde pětka začne (z dřívější doby ale víme, že to bude s vysokou pravděpodobností na palubě Arcadie, kde skončil čtvrtý díl), ale prozradila, že celá úvodní scéna je puštěná pozpátku. Uvidíme, jak něco takového bude působit na plátně.

Jako několik perliček herečka uvedla, že pomáhala navrhovat svůj kostým, že na scénu v průsvitné chodbě (viz trailer) potřebovali filmaři tolik skla, že dočasně zastavili stavbu jednoho mrakodrapu a že je Michelle Rodriguez taková pařanka, až díky turnaji v Call od Duty jednou málem zmeškala natáčení. Dále jsme se dozvěděli, že Alice už postapokalyptický svět vnímá jako něco normálního, a tak ho začíná brát s nadhledem a občas se usměje, nebo snad dokonce i zavtipkuje. Závěrem Jovovich připomněla, že natáčet akci ve 3D není legrace, protože jednotlivé údery už prakticky není možné předstírat, a také znovu potvrdila, že Paul W.S. Anderson má základní kostru pro příští díl vymyšlenou, přičemž by šestka měla příběhy Alice uzavírat. Což samozřejmě neznamená, že by se netočily další filmy ze světa Resident Evil. Dokud bude divácký zájem, studio výrobu nezastaví. Následuje původní článek.

Po prvním teaseru se konečně Resident Evil: Odveta představuje v pořádném traileru a rozhodně je na co koukat. Po úvodu ala Snyderův Úsvit mrtvých se dozvídáme, že všechny Aliciny vzpomínky na normální život před katastrofou jsou jen iluze, a že ve skutečnosti je jen loutkou Umbrelly - pokusnou krysou, na které si společnost testovala svůj šlechtěný T-virus. A je celkem jedno, jestli je to vlastně pravda, nebo jen lež na druhou. Tohle je Resident Evil, kde byl hlavní důraz kladen vždycky na akci a líbivý design. A obojího se nám opět dostává požehnaně. Už v minulosti Alice cestovala po světě, ale teprve tenhle díl se odehrává v globálním měříku. K tomu si užijeme spoustu soubojů, přestřelek a explozí. Kromě Alice utkví v paměti především Ada Wong, znovuzrozená Rain (Michelle Rodriguez) a obrovská potvora, která má na hrdinky a hrdiny očividně pifku.

Kromě traileru najdete v playlistu také několik spotů a virálních videí a dole v galerii na vás čeká řada fotek. K tomu doporučuji zavítat na blog Resident Evil Extreme, kde najdete více než čtyřicítku vesměs povedených plakátů k filmu.

 

Resident Evil 5: Trailer a další videa

 

Zdroje: Collider, Resident Evil Extreme Facebook, Coming Soon, Recent Movie Poster, Kinopoisk

Galerie: 11

Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Resident Evil: Odveta - Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest