Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film

Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu holý zadek padoucha Steppenwolfa.

Justice League vyšla na domácím videu, a tak definitivně končí svou pouť kinosály. Můžeme sečíst, kolik nakonec utržila a nebyla to žádná sláva. Snímek má na kontě 657,9 milionu dolarů. To je méně než utržil kterýkoliv jiný snímek z provázaného filmového světa DC komiksu, dokonce i méně než Muž z oceli, který byl tenkrát před lety ve filmu sám, bez pomoci jiných hrdinů.

Jde o vůbec první filmovou podobu Justice League, první filmové ztvárnění Flashe, Aquamana a Cyborga. Vyvrcholení několikaletého snažení DC Films. Ve všech ohledech tedy nejde mluvit o ničem jiném než o zklamání. Zvlášť když ještě připočteme skutečnost, že byla Justice League ze všech dosavadních DC filmů nejdražší.

Co za neúspěchem stálo? Špatný divácký zážitek z předchozích DCEU filmů, slabé recenze a nepovedená reklamní kampaň. Do nového roku vstoupilo studio s novým vedením, tak uvidíme, zda se propříště povede lépe. Kompletní žebříček DCEU filmů:

  1. Batman v Superman – $873.6M
  2. Wonder Woman – $821.8M
  3. Suicide Squad – $746.8M
  4. Man of Steel – $668.0M
  5. Justice League – $657.9M

Na závěr ještě holý zadek záporáka Steppenwolfa, který objevil jeden pozorný fanoušek:

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu Justice League je oficiálně nejméně výdělečný DCEU film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest