Justice League: Přijde ještě jeden hrdina?

Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A jak by mohl vypadat Superman v černé.

Pro spoustu fanoušků není Justice League pořádná Justice League, pokud v ní chybí Green Lantern. Není tedy divu, že se chytají každého stébla a stále doufají, že nás nakonec v kinech čeká překvapení. Nejnověji by k Lanternově přítomnosti ve filmu měl odkazovat propagační materiál k seriálu Teorie velkého třesku, který vyrábí Warner Bros Television. Určitá zákulisní provázanost tedy není vyloučená. Na Redditu se objevilo jakési kolo štěstěny, na kterém logo Justice League slouží jako šipka, která ukazuje k dalším logům. Na kole jsou emblémy jednotlivých hrdinů, které ve filmu očekáváme, ale také emblém Green Lanterna? Objeví se snad skutečně vesmírný strážce pořádku ve filmu? Jde jen o naprosto nesouvisející marketingový materiál? Nebo dokonce o podvrh? Posouzení necháme na vás.

Kdo se také příliš neobjevuje v reklamní kampani, je Superman. Všichni víme, že v Batman v Superman zemřel a všichni víme, že nakonec obživne. Za jakých to bude okolností, to zatím zůstává tajemstvím. Zajímavé je, že teď Warner v reklamní kampani věnuje každý týden jedné postavě. Zatím si svůj týden odbyli Aquaman (Jason Momoa) a Flash (Ezra Miller), nicméně týden těsně před premiérou je stále volný. Zůstane volný i nadále? Bude věnovaný Lize jako celku? Anebo si jej pro sebe vezme právě Superman, slavnostně odhalený před premiérou? Fanoušci pořád tak nějak počítají s tím, že až muž z oceli povstane z mrtvých bude mít na sobě černý kostým, jako tomu bylo v komiksech. Jak by Superman v černé barvě mohl vypadat, si můžete prohlédnout dole v galerii, kde je Henry Cavill na společné fotce s návrhářem kostýmů Michaelem Wilkinsonem, během natáčení Man of Steel.

Na závěr přidáváme několik obrázků, videí a zajímavostí. Tak zaprvé, Aquaman zatím není v Justice League ještě ani zdaleka Aquaman. Není králem sedmi moří. To se stane teprve v jeho sólovém filmu, ještě na něj čeká hodně velký vývoj. A Wonder Woman (Gal Gadot) je podle různých zdrojů 900 nebo dokonce 3000 let stará.

Zdroje: News.au, Digital Spy,

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu Justice League: Přijde ještě jeden hrdina? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest