Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka?

Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu nejnovější artworky a vystřižená scéna z Thora: Ragnarok.

Jak už to tak bývá, s notným časovým předstihem se objevila na stránce jednoho z řetězců multikin délka očekávaného blockubsteru. V tomto případě není řeč o žádném jiném než o Avengers: Infinity War a podle společnosti SM Cinema máme v kině čekat 150 minut. Pokud by tomu tak skutečně bylo, tak by se jednalo o dosud vůbec nejdelší marvelovku. Captain America: Civil War měl 147 minut.

Je nicméně třeba podotknout, že SM Cinema uvádí kulatých 150 minut i u dalších filmů, třeba u Deadpoola 2 nebo u Jurského světa 2, takže nejde vyloučit, že jde nějaké předběžné číslo, které kino zkrátka a dobře vyvěsilo před tím, než bude znát skutečné informace. Ostatně, do premiéry je ještě docela daleko, nikoho by asi nepřekvapilo, kdyby se sestřih filmu dočkal ještě nějakých drobných úprav. Tak či tak je dost dobře uvěřitelné, že Avengers: Infinity War nejdelší marvelovkou nakonec budou, už jen kvůli tomu, kolik postav se ve filmu ukáže.

Dole v galerii hledejte nejnovější artworky.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: CBM, Reddit

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Čeká nás vůbec nejdelší marvelovka? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest