Ridley Scott: Po Prometheovi Blade Runner 2

Ridley Scott: Po Prometheovi Blade Runner 2 | Fandíme filmu
Po Vetřelci se Ridley Scott vrátí i ke své druhé proslulé sci-fi.

Zdá se, že „Velký“ Ridley Scott to s návratem ke klasickému science-fiction myslí opravdu vážně! Zatímco světová kina momentálně okupuje mistrův dlouho očekávaný Prometheus, pan režisér plánuje po 30 letech oživit další žánrovou legendu.

Ridley před pár týdny sám potvrdil, že již začal aktivně pracovat na přípravách pokračování Blade Runnera. Hlavní postavou filmu tentokrát bude ženská hrdinka, což u Scotta není nic neobvyklého (vzpomeňme na Vetřelce či Thelmu a Luisu). Druhý díl klasického snímku z roku 1982 by měl napsat stejný autor – scenárista Hampton Fancher. A režisér by podle svých slov rád uvítal zpátky na palubě i Harrisona Forda, i když spíše jen v nějaké menší cameo roli.

Příběh se téměř jistě nebude odehrávat v roce 2019 jako jednička, ale přinejmenším o pár dekád později. Premiéra byla předběžně stanovena na rok 2014, avšak dost pravděpodobně bude odsunuta. Scott totiž v současné době stále natáčí thriller The Counselor s Michaelem Fassbenderem a Bradem Pittem, takže bude mít co dělat, aby šibeniční termín dodržel. Nyní se můžeme jen s napětím těšit na další zprávy o tomto vysoce zajímavém projektu.

Blade Runner 2049

03.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest