Pacific Rim: První oficiální fotka

Pacific Rim: První oficiální fotka | Fandíme filmu
Uvnitř navíc oficiální synopse a výňatky z rozhovoru s Guillermem del Torem.

Letošní blockbusterová sezona je sice v plném proudu, my se ale nyní po očku koukneme už na léto nadcházející. Nečekají nás v něm možná tak extrémně silné značky jako Avengers nebo třetí Batman, o nákladné produkce ale nouze nebude. Jednou z nejočekávanějších je přitom Pacific Rim Guillerma del Tora. Mexický režisér před několika dny ohlásil, že má dotočeno, tudíž se může se svým týmem vrhnout do téměř roční postprodukce. S koncem natáčení nicméně přichází i doba, kdy se konečně začnou objevovat oficiální materiály k filmu, abychom si o výsledném počinu mohli udělat konkrétnější obrázek. První vlaštovka přichází už dnes v podobě stylové první fotky Idrise Elby ve futuristické zbroji (poprvé se objevila v magazínu Total Film).

Vedle ní máme k dispozici i oficiální synopsi, jež hovoří o velkých mimozemských potvorách nazývaných Kaiju, které začnou vystupovat z oceánů. Lidstvo, jemuž je vyhlášena válka, tak nemá jinou možnost než se bránit, a to za pomoci speciálních robotických strojů - Jaegerů, jež jsou simultánně ovládány myslí dvou lidských pilotů. Když se ale brzy ukáže, že ani Jaegeři na silnějšího nepřítele nestačí, je povolán do zbroje ten sice největší, ovšem také nejstarší z nich. Na starosti ho navíc mají nepříliš zkušení piloti, kteří se nakonec stanou jedinou a poslední nadějí pro lidstvo.

Tímto se tedy jen potvrzují naše prvotní domněnky, že Pacific Rim nejspíš přijde s pěkně epickým měřítkem, to ostatně naznačil i sám del Toro v nedávném rozhovoru pro již zmíněný Total Film: "Pokud mám mluvit o fyzičnosti celého filmu v kontrastu s množstvím triků, můžu například zmínit, že jsme se rozhodli vybudovat několik bloků hongkongských ulic, které jsme následně totálně srovnali se zemí. Stavěli jsme také velitelská centra, ze kterých lidé ovládají Jaegery, stejně tak jsme postavili i několik robotů o velikosti jednoho domu, tudíž fyzičnost bude z Pacific Rim přímo sálat." Del Toro tak pouze jen potvrdil svou pověst tvůrce, který digitální triky používá pouze v nejnutnějších situacích a pokud to jde, soustředí se hlavně na praktické efekty. Snad se dalších oficiálních výsledků jeho práce dočkáme co nejdřív.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest