Zastav a nepřežiješ: Tvůrci chtějí sdílený filmový svět

Zastav a nepřežiješ: Tvůrci chtějí sdílený filmový svět | Fandíme filmu
Lionsgate
Na třetím díle série se také stále pracuje.

Vzpomínáte si ještě na dvojdílnou sérii Crank (Zastav a nepřežiješ)? V jedničce musel Jason Statham permanentně cpát do těla adrenalin, aby předešel fatálním účinkům jedu, který mu koloval v žilách. Ve dvojce pak měl umělé srdce a neustále se musel nabíjet elektřinou. I když je postava vlastně už dva filmy mrtvá, stále fanoušci s nadějí vyhlížejí třetí film.

Ten podle spolurežiséra Briana Taylora přijde, jen je otázka kdy. Dlouho se nedařilo přijít s dostatečně šíleným nápadem, který by eskaloval od dvojky podobným způsobem, jako ta eskalovala od jedničky. Teď je prý námět pro Crank 3 schválený, nicméně zase je potíž v individuálních programech. Jason Statham má nabitý diář a režisérská dvojice Mark Neveldine, Brian Taylor také. V posledních letech už oba točí i zvlášť a každý z nich má vlastní závazky, navíc mají oba rodiny. Rozhodně se ale ke trojce chtějí za každou cenu vrátit, i kdyby to mělo být za 40 let, až bude Statham na kolečkovém křesle.

Co by bylo dostatečně šílené na to, aby to trumflo dobíjení srdce ze dvojky? To Taylor neprozradil, nicméně má jednu globálně bláznivou myšlenku – Domnívá se, že by měl vzniknout provázaný filmový vesmír Cranku. Zatím se prý o ničem takovém nejednalo, ale vzniknout by podle něj určitě měl. Co vy na to? Je látka dostatečně nosná na to, abychom se dočkali celého světa smrtících nápadů?

Zdroj: Movie Crypt Podcast

Zastav a nepřežiješ

31.08.2006 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest