The Hurricane Heist: Velká loupež uprostřed velké bouře

The Hurricane Heist: Velká loupež uprostřed velké bouře | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Od režiséra Rychle a zběsile a xXx přišel první trailer na nový thriller, kde se snaží banda zlodějů ukrást miliony dolarů za nepříjemného počasí.  

Robu Cohenovi nikdo nevezme, že stojí za prvním Rychle a zběsile. V roce 2001 zřejmě nikdo nečekal, že se film, jenž začínal na nelegálních závodech a tuningu vozů, promění ve výdělečnou sérii, která je tu s námi dodnes. Cohenovy nejlepší časy jsou pravděpodobně už pryč, protože jeho poslední filmy nejsou upřímně nic moc. Nedávno ale vyšel trailer na jeho novinku s názvem The Hurricane Heist a kdybych měl podle něj soudit, tak to vypadá jako hodně fajn nenáročná zábava a možná by si náš drahocenný čas mohla zasloužit. Navíc příznačný song od Scorpions také dělá své.

Pod hrozbou hurikánu proniknou zločinci do sejfu Spojených států, aby ukradli šest set milionů dolarů. Hurikán se však změní ve smrtící bouři kategorie 5 a jejich dokonalý plán se začíná rozpadat. K cíli potřebují agentku Casey, která jim stojí v cestě ještě s meteorologem Willem, jemuž banda zlodějů unesla bratra. Proto se rozhodne využít znalostí o bouři, která mu poslouží jako zbraň v tomto nonstop thrilleru nabitý adrenalinem. 

Popis filmu se až nápadně podobá projektu režiséra Sama Raimiho, který plánuje, nebo plánoval natočit podobnou látku. V hlavních rolích klaďasů se představí Toby Kebbell (Hněv Titánů, The Fantastic Four) a Maggie Grace (seriál Ztraceni, Útěk z MS-1). Dále hrají Ryan Kwantern, Ralph Ineson nebo Melissa Bolona. Scénář napsali Jeff Dixon a Scott Windhauser. Po V oku tornáda zažijí američtí diváci v kinech další bouři 9. 3.. Česká ani slovenská premiéra se momentálně nechystá. 

Zdroj: Firstshowing

Galerie: 2

The Hurricane Heist: Velká loupež uprostřed velké bouře | Fandíme filmu The Hurricane Heist: Velká loupež uprostřed velké bouře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest