Mission: Impossible 6: Kdy se dočkáme traileru

Mission: Impossible 6: Kdy se dočkáme traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu Henry Cavill a Rebecca Ferguson na nejnovějších fotkách.

Mission: Impossible 6 se pořád ještě točí, nicméně už brzy uvidíme první trailer, což potvrdil režisér Christopher McQuarrie na svém Instagramu, když zveřejnil fotku úvodního záběru traileru a připsal: „Poslední úpravy“. V poslední době nasdílel také několik screenů, které by mohly být právě z traileru. Najdete je dole v galerii. A kdy trailer uvidíme? Možnosti jsou v zásadě dvě. Buď bychom se mohli dočkat už tento pátek, kdy se obsazení filmu chystá navštívit talkshow Grahama Nortona. Ten den bychom se minimálně mohli o snímku dozvědět něco nového, například jeho oficiální název. Druhou příležitostí pro uvedení traileru je pak příští neděle (noc na pondělí 5. 2.), kdy v Americe běží Super Bowl a společně s ním bude uvedena také řada upoutávek na očekávané filmové hity letošního roku. Na závěr Tom Cruise u Grahama Nortona o zadržování dechu při natáčení předchozí Mission: Impossible.

V hlavních rolích hrají Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Alec Baldwin, Simon Pegg, Sian Brooke, Sean Harris, Ving Rhames, Michelle Monaghan a Angela Bassett. Scénář a režie Christopher McQuarrie. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 26. 7. 2018.

Zdroje: Christopher McQuarrie, TrailerTrack

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Mission: Impossible 6: Kdy se dočkáme traileru | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Kdy se dočkáme traileru | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Kdy se dočkáme traileru | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Kdy se dočkáme traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest