Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit

Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podívejte se na trailer psychologického hororu s Martinem Freemanem v jedné z hlavních rolí.

Do kin se blíží duchařský horor, jehož hrdinou je profesor psychologie Phillip Goodman, těžký skeptik, který s chutí vyvrací iracionální nesmysly. Jeho neochvějnou víru v exaktní vědu pošramotí dopis, který mu pošle jeho mentor, který je už patnáct let nezvěstný, považovaný za mrtvého. Musí se se svým žákem sejít, aby ho pověřil vyřešením tří případů, které jím hluboce otřásly a nikdy pro ně nenašel racionální vyšetření. Goodman se tedy pustí do vyšetřování a setkává se tváří v tvář se třemi příběhy, který jsou jeden děsivější než druhý. Snímek se čerstvě může pochlubit trailere, který nabízí znepokojivou atmosféru, kdy společně s hrdinou můžete pochybovat o tom, zda může věřit vlastním očím.

Hlavní roli si v Ghost Stories zahrál nepříliš známý Andy Nyman, který je nicméně jedním z režisérů a scenáristů a také spoluautor předlohy, která je kupodivu divadelní hrou. Známější jsou představitelé dvou obětí paranormálních jevů. Jednu hraje Martin Freeman, představitel Bilba Pytlíka či doktora Watsona. A znát byste mohli také Alexe Lawthera, který na sebe upozornil v jedné z epizod třetí řady Black Mirror a teď je hlavní hvězdou čerstvého seriálu The End of the F***ing World. Druhým režisérem a scenáristou je Jeremy Dyson. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 14. 6. 2018.

Galerie: 6

Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu Ghost Stories: Hrůza nabírá nových podob, když nejde vysvětlit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest