Hunger Games 2 přepíše scenárista Toy Story 3

Hunger Games 2 přepíše scenárista Toy Story 3 | Fandíme filmu
Režisér Lawrence potvrzen. Oscarový Michael Arndt upraví konečnou verzi scénáře. A o čem vlastně Vražedné pomsta pojednává? A zahraje si ve filmu Robert Pattinson?

Hunger Games se staly jedním z králů letošní sezóny. Adaptace knihy Suzanne Collins už utržila přes 600 milionů dolarů, a tak není divu, že se kolem pokračování objevují střípky novinek. Už nedávno jsme psali o tom, že je studio Lionsgate na velmi dobré cestě k nalezení nového režiséra a tyto zvěsti se potvrdily. Vražednou pomstu (aka Catching Fire) skutečně natočí Francis Lawrence, člověk stojící za filmy Constantine, Já, legenda nebo Voda pro slony. Je to volba naprosto logická, protože Lawrence ve svých snímcích dokázal, že umí pracovat s napětím, akcí i romantikou, takže je pro Katniss, Peetu a spol. skvělou volbou.

Známý už je i scénárista, který upraví předchozí verzi Simona Beaufoye do výsledné podoby. Jméno Michael Arndt vám možná nic neřekne, jenže tenhle pán je podepsaný pod scénáři třetího Toy Story nebo Malé Miss Sunshine. Příběhová stránka věci je tak očividně v dobrých rukou. V hlavních rolích se pak vrátí Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks i Stanley Tucci. Natáčení začíná už letos na podzim, aby tvůrci stihli plánovanou premiéru v listopadu 2013.

Pro ty, co se chtějí nechat překvapit tím, co nás v sequelu čeká, je teď ten správný okamžik na odvrácení zraku, protože následuje synopse Vražedné pomsty:

Jakkoli nemožné se to zdálo, Katniss Everdeen a Peeta Mellark dokázali společně vyhrát Hladové hry. Vyhráli díky tomu, že se jasně postavili proti krutým pravidlům Capitolu a měli by být šťastní. Ale přestože teď oba mohou dopřát svým rodinám zázemí a bezpečí, objevuje se jiný problém. Jejich čin totiž podnítil mezi ostatními okrsky myšlenku vzpoury proti Capitolu. A tu prezident Snow nemůže tolerovat. Za trest se v příštím ročníku Hunger Games vrátí všichni předchozí vítězové.

 

Dodatek: Pokud jste někde zaznamenali informaci o tom, že by ve filmu měl hrát Robert Pattinson, pak vězte, že jde o kachnu. (IBT)

Zdroje: THR, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest