Terminator Salvation: Bale lituje, že film natočil

Terminator Salvation: Bale lituje, že film natočil | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Aneb proč byste neměli točit filmy z hecu a bez dokončeného scénáře.

Vzpomínáte na Terminator Salvation? V dnešní době už pravděpodobně zůstávají v hlavě jen vynikající trailery s úderným podkresem od Nine Inch Nails nebo skandál Christiana Balea, který na place naprosto brutálně seřval člena štábu a nahrávka následně unikla na internet. Později se mluvilo o tom, že snímek dopadl jak dopadl kvůli tomu, že do něj zásadně zasahovalo studio, popřípadě samotný Bale, ten ale devět let po premiéře hledá problémy maličko jinde.

„Třikrát jsem je odmítl. Myslel jsem že ta série….říkal jsem si ‚Ne, příběh prostě chybí‘. Doma v Anglii jsem viděl jedničku a užil si ji, viděl jsem dvojku. [Salvation] ale byla řada nešťastných okolností, kdy nás ovlivnila stávka scenáristů a nedostatek času Jonathana Nolana, který začal psát vynikající scénář, ale pak musel projekt opustit, protože měl jiné závazky. Ten film mě tlačí jako kamínek v botě, protože bych býval rád celou sérii oživil, naneštěstí ale už během natáčení bylo znát, že se to prostě nepodaří. Je to velká škoda.

Taky mám takovou úchylku. Všichni mi říkali, že tu roli nemám brát ani za Boha. A já si myslel to samé. Ale čím víc mi to lidi do očí říkali, tím víc jsem si říkal: ‚Vážně? Tak dobře, tak sledujte‘. Takže tohle taky trochu ovlivnilo moje rozhodování“.

Takže tady to máte. I kdyby se nepokazily během natáčení další věci, tak Christian přijal roli Johna Connora z hecu a natáčelo se se scénářem, který nebyl v dobré kondici. Což je klasický hollywoodský nešvar, kdy se honí datum premiéry a kvalita zůstává na druhé koleji. Jak říká Bale: Je to velká škoda.

Zdroj: Happy Sad Confused

Terminator Salvation

20.05.2009 | USA, Velká Británie, Německo, Itálie
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Terminator Salvation: Bale lituje, že film natočil | Fandíme filmu Terminator Salvation: Bale lituje, že film natočil | Fandíme filmu Terminator Salvation: Bale lituje, že film natočil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest