The Apparition: Duchové existují

The Apparition: Duchové existují | Fandíme filmu
Alespoň to tvrdí upoutávka na nový horor z produkce Joela Silvera. Vyvolají je Draco Malfoy a ségra upíra Edwarda.

Dva studenti se v rámci parapsychologického výzkumu pokusí o vyvolávaní duchů. Experiment se zdaří, ale bohužel nadpřirozená síla, jenž je probuzena, rozhodně nemá v úmyslu se s dotyčnými přátelit a kolem Bena a Kelly se začínají dít děsivé věci. Nadpřirozená entita se živí jejich strachem a utrpením oba dotyčné neustále pronásleduje. Proto se rozhodnou vyhledat odborníka na nadpřirozené jevy. Ale i s jeho pomocí může být již velmi pozdě na záchranu z této trýznivé situace.

Hororově laděný thriller je debut nováčka Todda Lincolna, který se pohyboval, jako produkční asistent vizuálních efektů u Rodriguezova hororu Od soumraku do úsvitu, dále se podílel na dokumentu Biker Fox a jinak za sebou nic dalšího nemá. Do hlavních rolí vystrašených studentů jsou obsazeni Sebastian Stan (Bucky z Captain America: First Avenger), Ashley Greene (Alice Cullen ze série Stmívání) a Tom Felton (Draco Malfoy z Harryho Pottera). Jedním z producentů je zkušený Joel Silver (trilogie Matrix, Predátor), který by mohl tu a tam poradit, ale hlavní práce je na režisérovi. Jak naloží s mladými herci a s příběhem údajně založeném na skutečných událostech se čeští diváci dozvědí 27. září. Rozpočet činí sedmnácti milionů a přístupnost je PG-13, takže nelze očekávat příliš krve a bude se hrát spíše na ten strach.

Duchařská tématika je stále v kurzu a záběry z různých záznamových médiích a podobných zařízení nastiňují, že půjde o polodokumentární podívanou v podobném stylu Paranormal Activity. Upoutávka se snaží působit rázně a místy se jí to docela daří. Má to spád, nějaké to napětí z toho docela i sálá a hudební doprovod způsobuje mrazení v zádech. Zatím se můžeme tedy domnívat, že se tento horor bude brát smrtelně, tak snad to ve výsledku nebude nechtěně k smíchu.

 

The Apparition: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest