Suspiria: Hororovou klasiku čeká remake

Suspiria: Hororovou klasiku čeká remake | Fandíme filmu
Hlavní roli si zahraje jedna z hrdinek Hunger Games, za kameru se postaví režisér Travičky zelené.

Dario Argento se zapsal do filmové kinematografie, jako velmi zajímavý režisér libující si ve velkolepých surrealistických scénách smrti a dokázal svým filmovým počinům vštípit svůj nezaměnitelný režisérský styl. Jeho snímek Suspiria z roku 1977, který je počátkem volné trilogie „Tři matky“ (následovalo Inferno z roku 1980 a rok 2007 přinesl Armádu démonů: Matka slz), se teď dočká stejného osudu, jako jiné klasické horory v několika posledních letech - dočká se opovrhované remakové verze.

Předělávku dostal na starost režisér „střelených“ komedií, jako Travička zelená nebo Princ a pruďas, David Gordon Green. Uvidíme, jak se vyrovná s klasikou hororového žánru. Scénář mu napíše kamarád Christof Gebert, který se doposud živil jako zvukař. Na filmu s rozpočtem 13 milionů dolarů se začalo pracovat letos v září a do kin se chystá  příští rok. V hereckém obsazení je zatím uváděna pouze Isabelle Fuhrman (Hunger Games, Orphan).

Příběh pojednává o americké baletní tanečnici Suzy Banyon, která přijíždí ze Spojených států do Německa, aby se mohla zapsat na taneční akademii ve Freibergu, která ovšem není tak docela normální, jak se na první pohled zdá a postupem času si začne uvědomovat, že pracovníci akademie jsou klan čarodějnic toužící po chaosu a zkáze.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest