Kingsman: Dočkáme se trojky?

Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Matthew Vaughn nad plánovanou trilogií stále nezlomil hůl

O režiséru Matthew Vaughnovi je známo, že zrovna nemá v lásce pokračování. Takže když jednoho dne oznámil, že dělá na dvojce úspěšného Kingsmana: Tajná služba, nikdo nepochyboval, že musí dopadnout skvěle. Nicméně přišel Kingsman: Zlatý kruh a všichni víme, že se tak úplně nestalo. Dvojka nedostála všem očekáváním a zklamávala hlavně v příběhu a postavách. Naopak stále nabízela nadprůměrné a originálně natočené akční scény, které Vaughn prostě umí a v součtu se jednalo aspoň o zábavný popcorn. Druzí Kingsmani nakonec utržili při vyšším rozpočtu o devatenáct milionů méně než jednička a tak se vede debata, zda má cenu do světa vypustit trojku.

Vaughn prohlásil, že se třetímu dílu nijak nebrání a má ještě spousty plánů v záloze. Snaží se vymyslet nějaký nosný příběh, který by zakončil tuto špionskou trilogii a zároveň mluví i o její budoucnosti. Pokud by se třetí díl po finanční stránce vyvedl, mohly by vznikat dokonce i různé spin-offy, kde by dostaly více prostoru vedlejší postavy. Tím pádem by se mohli pořádně předvést nově představení Statesmani nebo by se jednalo o nábor nových rekrutů s novými tvářemi. Ale to jsou zatím jenom spekulace. Zároveň ale stále není jisté, zda se Vaughn po třetí ujme režie a nebude trojku jenom produkovat, tak jako u Kick-Ass 2. Jak už totiž možná víte, dostal nabídku od Warnerů na režírování Man of Steel 2 a také vyjádřil zájem o zrestartování Fantastické čtyřky.

Vaughn se každopádně nefláká a to je dobře. I když návrat Kingsmanů na velká plátna není úplně stoprocentní, řekl bych, že se s nimi ještě minimálně jednou setkáme. Ať už s Vaughnem nebo bez něho. Ve světě, který Vaughn stvořil je toho ještě dost k vyblbnutí a meze se tu moc nekladou. Zároveň se také nejedná o žádnou filmovou sérii, u které je další díl jenom další nastavovanou kaší. A co vy? Přejete si, aby se Vaughn znovu pustil do pokračování Kingsmanů nebo byste raději zase viděli něco nového?  

Zdroje: cbr

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu Kingsman: Dočkáme se trojky? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest