Avengers: Infinity War: Screenshoty z prvního traileru

Avengers: Infinity War: Screenshoty z prvního traileru | Fandíme filmu
Hrdinové i padouch na zbrusu nových snímcích z filmu.

Uživatel, který si říká The Ascended Ancient, postupně zveřejňuje na Redditu screenshoty z očekávaného traileru na Avengers: Infinity War. Obrázky jsou v perfektní kvalitě, jen mají Ancientův vodoznak. Ancient také tvrdí, že trailer ještě hned tak nebude zveřejněný, tak se pojďme podívat, co fotky odhalují.

Když to vezmeme postupně, začínáme Proximou Midnight, jednou z Thanosových dětí a jeho věrných pohůnků. Pak tu máme pohled na Captaina Ameriku (Chris Evans), Falcona (Anthony Mackie) a Black Widow (Scarlett Johansson), jak koukají na něco do nebe, dost možná právě na někoho z tzv. Černého řádu. Můžeme spekulovat o tom, zda se hrdinové drželi po událostech Civil War pohromadě nebo je spojila až nějaká aktuální hrozba.

Pak je tu vyděšená Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), která taktéž bojuje s Černým řádem, jak víme ze starších fotek z natáčení. Pak je tu pohled na Falcona v boji. Následuje záběr na Gamoru (Zoe Saldana), Star Lorda (Chris Pratt) a Draxe (Dave Bautista), dost možná v Collectorově příbytku. Jeho zničené muzeum totiž vidíme na následujícím snímku. Pak je tu další záběr z britské lokace s Witch, která musí uhýbat řádnému energetickému výboji. A na závěr ještě Vision (Paul Bettany), u kterého není zřejmé, zda mluví s někým uvězněným nebo se podařilo nalézt způsob, jak uvěznit jeho. Jeho čelo zakrývá mříž, takže vlastně ani nevidíme, zda má stále žlutý Kámen nekonečna.

The Ascend Ancient slibuje, že bude screenshoty ještě přidávat, tak se občas stavte a článek si refreshněte, třeba na vás budou čekat příjemná překvapení.

Picture of Proxima Midnight. Leaked by ME! from Infinity WAR!

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest