Metal Gear Solid má scenáristu

Metal Gear Solid má scenáristu | Fandíme filmu
Konami
Zobrazit další 3 obrázky
Žádné velké překvapení se nekoná, Solid Snake našel svého filmového scenáristu v "domácí" stáji.

Chystaná filmová adaptace videoherní série Metal Gear Solid našla svého scenáristu, přičemž řešení není žádným velkým překvapením. Snímek napíše Derek Connolly, který napsal Konga: Skull Island Jordana-Vogta Robertse, u kterého se očekává, že snímek zrežíruje. Connolly napsal také Jurský svět 1 a 2 a jistou dobu se podílel na přípravách Star Wars IX. Ve starším článku jsme shrnuli, jakým způsobem chce Roberts filmovou verzi hry pojmout.

Metal Gear (potažmo Metal Gear Solid) je špionážní videoherní série, která z hráčského hlediska umožňuje nepřátele v tichosti obejít, místo toho, abyste se skrz ně zuřivě prostříleli. Jednotlivé díly se točily kolem teroristických skupin, kterým se dostaly do rukou zbraně hromadného ničení, ať už to byly nukleární hlavice, obří roboti nebo třeba jen přístup k citlivým datům a manipulaci informačního toku. Hry se ptaly, do jaké míry jsme definováni svými geny, jak mezi sebou soupeří ideje, jak člověka formuje jeho okolí. Svobodná vůle, terorismus z různých úhlů pohledu i tajné společnosti manipulující svět z pozadí, to všechno a mnohem víc rozebraly hry během let skutečně důkladně a je jen na filmařích, co všechno si z toho vezmou.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Metal Gear Solid má scenáristu | Fandíme filmu Metal Gear Solid má scenáristu | Fandíme filmu Metal Gear Solid má scenáristu | Fandíme filmu Metal Gear Solid má scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest