Wolverine: Studio není proti přeobsazení

Wolverine: Studio není proti přeobsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Matthew Vaughn dokonce měl představu o tom, komu by roli svěřil.

Wolverine = Hugh Jackman. Tak to vnímá spousta filmových diváků a nejspíš ještě dlouho vnímat bude. Jenže zároveň platí, že Hollywood = touha po penězích. A Wolverine je jedním z nejvýdělečnějších elementů celé x-menovské značky, kterou spravuje studio Fox. Společně s Loganem se nicméně mnohaletý hrdina pokladen odporoučel do důchodu. Hugh Jackman se chtěl rozloučit v nejlepším a už se na roli cítí být starý, a tak odolává jakýmkoliv dalším nabídkám. A to jedna působila na oko dost lákavě – Ryan Reynolds urputně přesvědčoval Jackmana, aby společně s ním na plátnech zrealizoval setkání Deadpoola s Wolverinem – v současnosti dvou vůbec nejpopulárnějších filmových mutantů. Nicméně Hugh se nechal slyšet, že pokud by se k roli ještě někdy měl vrátit, tak jedině tehdy, pokud by se Wolverine směl ve filmu setkat s postavami od Marvel Studios (tedy s Iron Manem a spol.).

Takže Jackman roli hrát nechce, co tedy dál? V minulosti se spekulovalo o tom, že by jeho prostor ve světě X-Menů mohla zaplnit jiná postava. Jenže jediný, kdo dosahuje míry jeho popularity, je v tuhle chvíli Deadpool a ten si hraje ve svém vlastním koutku X-Men světa a ke spojení s dalšími hrdiny se zatím nemá. Pak se jako o možném nástupci mluvilo o Gambitovi, především v době, kdy zažíval jeho zamýšlený představitel Channing Tatum svoji největší konjunkturu. Jenže jeho samostatný film se zasekl někde ve vývoji, natož aby se jakkoliv blížilo Gambitovo propojení s ostatními X-Meny. A pak je tu ještě možnost, že Wolverina nahradí „Wolverinka“. Loganova dcera Laura, alias X-23, se setkala letos na jaře s vřelým přijetím, jenže mohla by mladičká Dafne Keen fungovat jako plnohodnotná Jackmanova náhrada? Popřípadě přijali by diváci nějaký její dospělý ekvivalent?

Nu a pak je tu ještě jedno řešení. Přeobsazení. V X-Men univerzu byla dosud přeobsazena každá druhá postava a producenti už v minulosti naznačovali, že i tahle varianta je reálná. Sám Jackman uváděl, že naprosto počítá s tím, že „jeho“ roli jednou dostane někdo další. Aktuálně na otázku přeobsazení odpovídala současná ředitelka studia Fox, Stacey Snider. Ta připustila, že všechno je možné. Zajímavé je, že souběžně o Wolverinovi mluvil také režisér Matthew Vaughn.

Pokud si vzpomínáte, tak ten natočil X-Men: První třídu a jeden čas měl točit také pokračování. Nakonec ale od projektu odstoupil, protože studio úplně nesouhlasilo s jeho návrhy a obecně si chtěl hrát spíš s vlastními hračkami, než si pořád půjčovat cizí. Nicméně, dokud se na přípravách podílel, tak zastával názor, že X-Men: Budoucí minulost by měli být vyvrcholením trilogie, kde by prostředním filmem byl příběh s mladým Wolverinem v čele. Koho chtěl režisér do role obsadit? Ideálně někoho jako je Tom Hardy, což je shodou okolností herec, který byl s rolí spojovaný už v minulosti. Že by to bylo právě kvůli téhle Vaughnově touze? V současnosti je každopádně z Toma Hardyho Venom, takže se zatím nezdá příliš pravděpodobné, že by volba padla právě na něj, pokud by se Wolverine skutečně přeobsazoval.

Co vy na to? Přenesli byste přeobsazení Wolverina přes srdce? A když už by k němu došlo, koho si v roli dokážete představit?

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Wolverine: Studio není proti přeobsazení | Fandíme filmu Wolverine: Studio není proti přeobsazení | Fandíme filmu Wolverine: Studio není proti přeobsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest