Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer

Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový trailer je plný dosud neviděných záběrů, k tomu první pohled na Thorova parťáka Hoguna či další plakáty a video ze zákulisí.

Pokud jste rádi v kině překvapení, nečtěte dál a rovnou přeskočte na konec na trailer a behind the scenes video.

S neprověřenými zdroji je to těžké, nicméně tahle zvěst zní tak ujetě, až vlastně do Thora: Ragnarok zapadá. Planet Weekly tvrdí, že v aréně na planetě Sakaar, kterou ve filmu navštívíme, se neodehrávají jen zápasy. Hraje se tam také divadlo. Ve snímku bychom měli vidět úryvek ze hry, která rekapituluje události prvního Thora. Lokiho by ve hře měl hrát asgardský herec ztvárněný Mattem Damonem. Což zní jako solidní bejkárna, tak držíme palce, aby se tenhle drb potvrdil.

Když už je řeč o Lokim (Tom Hiddleston), tak producent Brad Winderbaum vysvětlil, že právě on je zodpovědný za příchod Hely (Cate Blanchett). Když Loki převzal Odinovo (Anthony Hopkins) místo, tak si neuvědomil, že vládce Asgardu má daleko víc povinností, než se na první pohled zdá. A jednou z nich bylo i udržování Hely v šachu. Teď když je otec všehomíra ze hry, je Hela opět volná.

Neplechy se ale nedějí jen ve filmech, ale i v běžném světě. Scenáristka Stephany Folsom si do médií postěžovala, že jí byly upřeny zásluhy, které na Thorovi: Ragnarok má. Folsom patří do skupiny lidí, kteří se postupně podíleli na námětu, v titulcích filmu ale nakonec uvedena nebude. Nejvíc Stephany překvapilo, že to není vina Marvelu (protože od obchodní korporace by člověk něco podobného čekal), ale cechu scenáristů, který uvedení jejího jména Marvelu zakázal, kvůli jedné z mnoha svých regulí. Na vině je tedy organizace, která čistě hypoteticky existuje jen a jen proto, aby hájila zájmy svých členů.

A na závěr porce multimédií! V galerii čekejte nejnovější plakáty a fotky, na jedné z nich vystupuje také Tadanobu Asano jako Hogun, tedy jeden z členů Thorovy válečnické družiny, která v propagačních materiálech do velké míry chybí a podle všeho bude mít ve filmech jen okrajovou úlohu. K tomu přidáváme nejnovější trailer z Číny, který nabízí značné množství nových záběrů, včetně dalšího pohledu na společnou scénu s Doktorem Strangem (Benedict Cumberbatch). Trailer doplňuje ještě zákulisní video, které se soustředí především na humornou stránku celého filmu.

Thorův (Chris Hemsworth) svět se otřásá. Jeho prohnaný bratr Loki (Tom Hiddleston) vládne v Asgardu, na obzoru se objevila mocná Hela (Cate Blanchett), aby se trůnu zmocnila sama, a Thor je uvězněn na opačné straně vesmíru. Jestli se ze zajetí chce nějak dostat a zachránit svůj domov před hrozící destrukcí, musí se nejdříve probojovat skrz životu nebezpečný mimozemský turnaj a porazit tu svého bývalého spojence a přítele z Avengers… Neuvěřitelného Hulka (Mark Ruffalo)! Dále hrají Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režíroval Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu Thor 3: Cameo slavné osobnosti a nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest