Geostorm: Globální nebezpečí: Nový trailer nevypadá hrozně

Geostorm: Globální nebezpečí: Nový trailer nevypadá hrozně | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Gerard Butler stále bojuje s komunisty. Nebo s někým jiným, kdo poručil větru a dešti.

Titulek působí možná jako dost strohé a cynické konstatování, jenže tak to prostě je. Dosavadní trailery na Geostorm měly vyloženě žalostné triky a teprve ten poslední nebyl na úrovni béčkového seriálu, ale konečně se tvářil, jako regulérní upoutávka na celovečerní film. Pořád to nebyl žádný zázrak, ale naštěstí už ani ostuda. Ale to se bavíme jen o tricích, vlastní obsah působí pořád ještě jako nejvíc slátaná báchorka. Což by nutně nemuselo vadit. Čas od času nějaké to guilty pleasure, při kterém se můžete nerušeně ráchat v kyblíku s popcornem, v kinech neuškodí. Rozhodně to vypadá, že se na nás blíží přesně takový ten typ filmu, u kterého si nejvíc užijete to, až se s přáteli při odchodu budete smát všem těm bejkárnám, které si tvůrci vymysleli. Proč produkce dovolila, aby se do oběhu dostaly starší trailery s na první pohled nedodělanými triky, zatím zůstává záhadou.

Dole v galerii najdete nejnovější plakát, ve kterém globální bouře ničí mrakodrap Burdž Chalífa.

Oficiální synopse českého distributora: Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. Datum premiéry je stanovené na 19.10. 2017.

Geostorm: Globální nebezpečí

20.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Geostorm: Globální nebezpečí: Nový trailer nevypadá hrozně | Fandíme filmu Geostorm: Globální nebezpečí: Nový trailer nevypadá hrozně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest