Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4

Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4 | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Marvel pomýšlí na dětský tým, který připomíná jakýsi mix Fantastické čtyřky a Green Lanterna.

Do roku 2019 odhalil Marvel své kompletní podrobné plány už dávno. Co bude potom, o tom zatím máme jen hodně kusé informace. Je zřejmé, že se dočkáme pokračování několika stávajících sérií, ale samozřejmě dojde také na úplně nové značky. V tuhle chvíli přitom máme pouze neurčitý příslib toho, že se Marvel daleko víc zaměří na vesmírné hrdiny.

Teď server That Hashtag Show tvrdí, že studio po letech opět zvažuje, že by na plátna přivedlo Power Pack. Týmový komiks byl jedním z těch, o kterém Marvel uvažoval už ve své vůbec první vlně chystaných filmů, ale nakonec byl projekt odložený k ledu. Teď by se tedy mohl opět objevit, přičemž přiřazený by k němu měl být producent Jonathan Schwartz. Ten začínal jako asistent Kevina Feigeho a jako jeden z producentů se zatím podílel na obou dílech Strážců Galaxie a na Captain Marvel.

V komiksech Power Pack pojednává o čtveřici sourozenců, kterým umírající mimozemšťan Aelfyre Whitemane udělí nadpřirozené schopnosti, aby se dokázali postavit blížícímu se útoku Snarksů, mimozemšťanů, kteří prahnou po stroji, který mění antihmotu na energii a vymyslel jej otec hrdinů. Jedno z dětí létá, další vyvolává silová pole, další dokáže měnit hustotu okolních objektů a čtvrté ohýbat gravitaci. Zároveň mají k dispozici mimozemskou loď. Film by měl jít do určité míry přirovnat ke Spy Kids a má se jednat o rodinnou zábavu vhodnou i pro mladší ročníky.

V komiksech sice patří Power Pack do sdíleného Marvel Universe, ale s ostatními postavami se potkává spíše výjimečně. Také samotná podstata komiksu nepůsobí příliš originálně – na první pohled se zdá, jako by šlo o takový mix Fantastické čtyřky, Captain Marvel a možná Runaways. Je tedy možné, že jedinou skutečnou novinkou bude právě větší důraz na mladší publikum. Nicméně reálné přípravy filmu jsou ještě hodně daleko, tak třeba do té doby budeme moudřejší.

Galerie: 5

Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4 | Fandíme filmu Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4 | Fandíme filmu Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4 | Fandíme filmu Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4 | Fandíme filmu Power Pack má být jednou z Marvel novinek po Avenegrs 4 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest