Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru

Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Je šarmantní, svůdná, ale také smrtelně nebezpečná.

Jennifer Lawrence znovu spolupracuje s Francisem Lawrencem (nejsou příbuzní), se kterým natočila tři díly série Hunger Games. Tentokrát natočili špionážní thriller z prostředí speciálních ruských vražedkyň.

Hlavní hrdinka Dominika Egorova je oddanou dcerou, odhodlanou chránit svou matku za každou cenu. Bývala dravou prima balerínou, dokázala jít až nadoraz. Když prodělá zranění, které ukončí její kariéru, čeká na ni i její matku nejistá budoucnost. Proto se nechá zmanipulovat a stane se nejnovější rekrutkou školy pro Volavky, kde tajná špionážní služba trénuje mladé výjimečné lidi, jako je ona, aby dokázali používat své tělo a mysl jako zbraň. Po náročném, perverzním a sadistickém tréninku je nejnebezpečnější Volavkou, která kdy z programu vyšla. Dominika musí najít rovnováhu mezi tím, kým byla a silou, jakou teď vládne. Všichni, na kterých jí záleží jsou v nebezpečí a to včetně agenta CIA, který se ji snaží přesvědčit, že je jediný, komu může věřit.

Scénář filmu napsal Justin Haythe (Lék na život, Lone Ranger, Nouzový východ) a v dalších rolích hrají Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons a Charlotte Rampling. Do českých a slovenských kin bude snímek uvedený 1. 3. 2018. Podle traileru to vypadá, že spíš než o akci půjde o napětí, psychologický teror, rafinovanost a nečekané a šokující momenty.

Galerie: 5

Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru | Fandíme filmu Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru | Fandíme filmu Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru | Fandíme filmu Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru | Fandíme filmu Rudá volavka: Zabijačka Jennifer Lawrence v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest