Strážci Galaxie 3: Se kterým hrdinou nemáme počítat

Strážci Galaxie 3: Se kterým hrdinou nemáme počítat | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
James Gunn hovoří také o tom, kdy film uvidíme.

James Gunn propaguje vydání Strážců Galaxie 2 na domácím videu a při té příležitosti padají otázky i na chystanou trojku. Na Facebooku režisér potvrdil, že když se nestane nic nečekaného, bude se film jmenovat Guardians of the Galaxy Vol. 3. zároveň také řekl, že máme snímek čekat zhruba za tři roky, všichni tak dál předpokládají, že bychom se měli dočkat 1. 5. 2020.

Vedle Facebooku promluvil Gunn také na HasConu. Tam se jej fanoušci zeptali, jestli je nějaká šance, že bychom potkali ve trojce Vance Astra. V komiksech se jedná o jednoho ze zakládajících členů původních Strážců Galaxie, tedy týmu, které ve filmových Strážcích Galaxie 2 zastupovali Sylvester Stallone, Ving Rhames a spol. Astro ale chyběl, a tak fanoušci doufají, že bychom jej mohli potkat alespoň příště. James Gunn je musel zklamat. Šance, že by se postava objevila jsou minimální, protože námět filmu je sepsaný a Vance v něm nefiguruje. (Vance si můžete prohlédnout v galerii).

Což je pochopitelné, vzhledem k tomu, kolik postav má už tak Gunn do trojky naplánovaných (a to je jistě řada takových, o kterých zatím nevíme). Nicméně už delší dobu se mluví o tom, že vesmírná část Marvel Universe se bude nadále rozrůstat, takže na Vance jistě ještě dojde. Astro je v komiksech známý také jako Major Victory a je to cestovatel v čase, který je majitelem štítu Captaina Ameriky z budoucnosti.

Galerie: 4

Strážci Galaxie 3: Se kterým hrdinou nemáme počítat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Se kterým hrdinou nemáme počítat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Se kterým hrdinou nemáme počítat | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Se kterým hrdinou nemáme počítat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest