Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat

Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Scenárista a producent James DeMonaco se rozpovídal o The Purge: The Island.

Už při prvním ohlášení čtvrté Očisty (Purge) se mluvilo o tom, že by se mohlo jednat o prequel. Teď producent a scenárista James DeMonaco nabízí bližší podrobnosti. Snímek bude pojednávat o vůbec první, experimentální Očistě. Ta se je omezená pouze na Staton Island v New Yorku. Aby se ostrov nevylidnil, nabídne vláda nejchudším obyvatelům tučné sumy, když se odváží během kritické noci na ostrově zůstat. Protože se Očista pořádá poprvé, budou k ní mít účastníci úplně jiný přístup, atmosféra bude jiná než v předchozích filmech. Pokud by se lidé nechtěli do vraždění pustit sami od sebe, má vláda připravený plán, který je postrčí.

Čtyřka, nazvaná The Purge: The Island, podle DeMonaca bude ze všech dosavadních dílů nejvíc masová, nejvíc divácká. Ve filmu bude daleko jednoznačněji definovaný hlavní hrdina a snímek bode sledovat jeho cestu. Hrdina se jmenuje William a inspirací pro něj byla postava Clinta Eastwooda z Nesmiřitelných. James dodává, že je to moderní drsňák, který během příběhu dojde vykoupení. Čtyřka nabídne relevantní politická témata, ale také zábavnou hororovou akci. 90% obsazení tvoří černoši a snímek by měl ze všech dosavadních nejvíc odrážet současnou společenskou situaci v USA, aniž by ale politické motivy na první pohled nějak výrazně vystupovaly na povrch – kdo si je bude chtít najít, ten si je najde.

Scénář opět napsal producent DeMonaco, režíruje tentokrát nepříliš známý Gerard McMurray. Natáčení má začít za dva týdny. Americké datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2018.

Zdroj: Vulture

Galerie: 6

Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu Očista 4: O čem film bude a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest