Očista 4 má režiséra a název

Očista 4 má režiséra a název | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Čtvrtý díl hororové série s podtitulem „Ostrov“ natočí režisérský nováček.

Zatím poslední díl Očisty s podtitulem Volební rok utržil před dvěma roky v kinech celosvětově skoro 120 milionů dolarů při rozpočtu 10M$ a tak není překvapení, že se chystá čtvrtý díl. O tom jsme zatím nic podrobnějšího nevěděli, nově však známe režiséra, který nový díl natočí. Bude jím nováček Gerard McMurray. Ten letos debutoval dramatem Burning Sands, které sklidilo úspěch na festivalu v Sundance a vyšlo na službě Netflix. Kromě toho byl také jako producentem Fruitvale Station režiséra Ryana Cooglera (Creed, Black Panther).

James DeMonaco, režisér a scenárista všech tří dosavadních dílů, o McMurraym řekl: „Už dlouho jsem neviděl tak přesvědčivě a sebevědomě natočený film, jako Burning Sands a velmi se těším na Gerardovo (McMurrayho) vlastní pojetí světa Očisty“. Autor celé ságy tak dle svých slov trefil do černého. Bude také zajímavé sledovat, jak bude nový film ze světa Očisty vypadat v podání někoho jiného, než DeMonaca.

Čtvrtý díl by se měl jmenovat The Purge: The Island a měl by být prequelem, ve kterém uvidíme události, které vedly k úplně první Očistě.  James DeMonaco se vrací pouze jako producent, stejně jako Jason BlumBlumhouse Productions (Insidious, Get out, Split) a Sébastien K. Lemercier (Přepadení 13. okrsku, Ve jménu krve). Datum premiéry zatím neznáme.

Zdroj: Coming Soon

Galerie: 4

Očista 4 má režiséra a název | Fandíme filmu Očista 4 má režiséra a název | Fandíme filmu Očista 4 má režiséra a název | Fandíme filmu Očista 4 má režiséra a název | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest