Ten: Arnold Schwarzenegger jako zkorumpovaný polda?

Ten: Arnold Schwarzenegger jako zkorumpovaný polda? | Fandíme filmu
Arnie je od návratu na scénu k nezastavení. Chystá drogový thriller s režisérem Street Kings.

Arnold je k nezastavení. Producíruje se v trailerech na Expendables 2, se Stallonem pokračuje ve spolupráci natáčením vězeňského thrilleru The Tomb a do budoucna plánuje Terminátora 5, Dvojčata 2 a akčňák Unknown Soldier. Zjevně mu to však nestačí, protože teď do svého programu zařadil ještě thriller Ten (Deset), který natočí režisér David Ayer (Street Kings, Drsný časy) podle scénáře Skipa Woodse (A-Team, Smrtonosná past 5, Unknown Soldier)

Příběh filmu pojednává o elitní jednotce DEA (speciální protidrogové oddělení), která provede zdánlivě rutinní zátah na úkryt jednoho z nejnebezpečnějších drogových kartelů. Ve skutečnosti však jednotka nepřišla plnit svou pracovní povinnost, nýbrž ukrást kartelu jeho špinavé peníze. Jednotka peníze ukryje a domnívá se, že se jim všechno podařilo ututlat. Jenže pak je někdo začne jednoho po druhém vraždit.

Schwarzenegger je z látky nadšený a má obrovskou důvěru v režiséra Ayera, který naopak uvedl, že má ve filmu pro Arnolda opravdu zajímavou roli. Že by si Schwarzenegger střihl jednoho z morálně ambivalentních mužů zákona? Necháme se překvapit.

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest