Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální

Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální | Fandíme filmu
NBC
Zobrazit další 4 obrázky
David Hasselhoff si přál nového Knight Ridera, tak ho má mít. Akorát se s ním nejspíš nepočítá.

Je to ani ne den od momentu, kdy jsme vás seznámili s kuriózním přáním Davida Hasselhoffa, který by rád oživil zašlou slávu Knight Ridera. A světe div se, podle informací serveru Screen Rant se nový filmový Knight Rider skutečně chystá. Bohužel pro Davida to nevypadá, že by se s ním počítalo, maximálně může snít o nějakém cameu. Navíc, zatímco herec sní o seriózním pokračování, nová předělávka má být podle všeho komedií ve stylu 21 Jump Street. Touhle cestou se pokusila vydat už další Hasselhoffova klasika, Pobřežní hlídka, která však u recenzentů ani u diváků příliš neuspěla.

Což nicméně neznamená, že by se to nemohlo povést Knight Riderovi. Projekt chystá studio Weinstein, které by do hlavních rolí chtělo údajně obsadit Johna Cenu (Vykolejená, Tour de doping) jako řidiče a Kevina Harta (Poldův švagr, Centrální inteligence) jako hlas KITTA. Připomínáme, že původní seriál pojednával o Michaelu Knightovi, bojovníku se zločinem, který při pronásledování padouchů sedal za volant inteligentního mluvícího automobilu se spoustou vychytávek, jako jsou neprůstřelnost či schopnost skákat přes překážky.

O komediálním filmu se mluvilo už v roce 2014 ve spojení s Chrisem Prattem a Dannym McBridem, tak uvidíme, jestli se podaří jej realizovat tentokrát.

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 5

Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální | Fandíme filmu Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální | Fandíme filmu Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální | Fandíme filmu Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální | Fandíme filmu Knight Rider: Nová verze se skutečně chystá, ale komediální | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest