X-Men: Dark Phoenix: Chystá se vesmírná výprava

X-Men: Dark Phoenix: Chystá se vesmírná výprava | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Film také pilně nabírá obsazení. Jaké mutanty můžeme očekávat? Možná nás čekají skutečně promakané akční scény.

X-Men: Dark Phoenix se mají točit v kanadském Montrealu od července do října a přesto o projektu pořád víme jen velmi málo. Dokonce ani není jisté, kdo vlastně film zrežíruje, i když se delší dobu šušká o tom, že by to mohl být přímo scenárista Simon Kinberg, který je se sérií už od X-Men: Poslední vzdor a v současnosti je pro X-Meny jedním z klíčových producentů.

Jisté je, že v tichosti probíhá casting. Díky němu víme, že do filmu budou obsazeny bytosti cizorodé povahy, které nemají tušení o existenci Spojených států. Spekuluje se o tom, že by se mohlo jednat o Shi'arské impérium – to je mimozemská říše, která v komiksové verzi Dark Phoenix ságy bojuje za to, aby byla Jean Grey zlikvidována, protože se stala příliš mocnou a nebezpečnou. To vyvolá konflikt s týmem X-Men, který není ochotný snahu o záchranu Jean Grey vzdát. Producent Hutch Parker pak v rozhovorech hovořil o tom, že chystaný příběh bude větší a přinese náročnější výzvy a nakonec přímo potvrdil, že příběh bude kosmického rázu.

Casting odhalil i některé další věci. Před časem jsme vás informovali o tom, že by se měl vrátit Magneto, Parker dodává, že zatím nemůže nic definitivně potvrdit, ale v současné verzi scénáře podle něj skutečně jsou mutanti, kteří sérii táhnou od X-Men: První třídy, stejně jako někteří nováčci, kteří se přidali v X-Men: Apokalypse. Ale definitivní složení týmu ještě není dané. Pokud jde o úplné nováčky, měli bychom se dočkat zejména nové Rogue. Její výrazně mladší verzi si podle všeho zahraje Alexa Swinton (Billions), kterou si můžete prohlédnout dole v galerii. O blíže nespecifikovanou roli pak usiluje Toby Huss (Halt and Catch Fire). A bez zajímavosti není ani to, že o akční scény se mají postarat Guy Norris a Richard Norton, pánové, kteří jsou zodpovědní za akci v Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě.

Scénář napsal Simon Kinberg, datum premiéry je stanovené na 2.11. 2018. Následuje synopse komiksové předlohy: X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru.

Galerie: 2

X-Men: Dark Phoenix: Chystá se vesmírná výprava | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Chystá se vesmírná výprava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest