Wonder Woman: Kdy a kde by se mělo odehrávat pokračování

Wonder Woman: Kdy a kde by se mělo odehrávat pokračování | Fandíme filmu
Wonder Woman se má pustit do boje proti dalšímu historickému nepříteli. A údajně by se ve druhém díle měl vrátit Chris Pine.

Když jsme psali o Wonder Woman 2 naposledy, tak jednou z informací bylo, že hrdinku by mělo čekat nové dobrodružství zasazené do současnosti, ale zdá se, že nakonec tomu tak nebude. Server Screen Rant tvrdí (server The Wrap to potvrdil), že superhrdinku tentokrát zastihneme v 80. letech minulého století, v samotném závěru studené války, kdy stále panoval mezi východním a západním blokem stav politického a vojenského napětí. 

Šéf DC Films Geoff Johns by se měl znovu ujmout pozice výkonného producenta a s režisérskou Patty Jenkins se pustit do psaní scénáře. Pokud by to tak skutečně bylo, tak by potenciálně špionážní dobrodružství vysvětlovalo, proč Dianiny činy zůstaly před událostmi Batman v Superman před veřejností utajeny. A SSSR samozřejmě skýtá další příležitost ukázat sešněrovanou, zpátečnickou společnost, ze které bude Diana znovu vyvedená z míry.

Druhá zpráva může fanoušky trošku zarazit, ale pro jistotu jí berte s rezervou. Šeptá se, že v pokračování se má vrátit i Chris Pine a to navzdory osudu, který potkal jeho postavu Stevea Trevora v závěru prvního filmu a dlouhému času, který od první světové války uplynul.

Zdroje: Screen Rant, The Wrap

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest