The Disaster Artist: Trailer na nejhorší film všech dob je tu

The Disaster Artist: Trailer na nejhorší film všech dob je tu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nebo přesně řečeno trailer na film o natáčení pověstně mizerného filmu The Room.

Pokud vedle běžné filmové produkce vyhledáváte i kuriozity, jistě jste slyšeli o snímku The Room. Ten má pověst „nejhoršího filmu všech dob“, i když ve skutečnosti jde samozřejmě o "obyčejný mizerný snímek", který je zkrátka a dobře velice dobře známý a rozšířený. Postupně se z něj stal kultovní hit, který si festivalové publikum užívá na půlnočních projekcích. Snímek nezvládá základní vypravěčské techniky, může se chlubit mizernými hereckými výkony a podivnou strukturou, kdy některé nakousnuté linky beze stopy mizí a nikam nevedou. V jádru jde pak o tuctové romantické drama o milostném trojúhelníku. V centru všeho je pak osobnost Tommyho Wiseaua, megalomanského režiséra, scenáristy a představitele hlavní role, přesvědčeného o své vlastní genialitě.

James Franco se rozhodl natočit podle knižní předlohy The Disaster Artist snímek, který popisuje, jak The Room vznikal. Podle festivalových ohlasů se film nepokouší udělat z Wiseaua blbec, ale úspěšně míchá humor s tragickou situací, kdy parta nadšenců navzdory těm nejlepším úmyslům dělá jedno mizerné rozhodnutí za druhým a dává tak vzniknout nečekané legendě. Franco film i režíroval, scénář napsali Scott Neustadter a Michael H. Weber (500 dní se Summer, Hvězdy nám nepřály, Kouzlo přítomného okamžiku), podle memoárové předlohy Grega Sestera, který se na snímku The Room podílel jako produkční a jeden z herců.

V hlavních rolích vystupují James Franco, Dave Franco, Seth Rogen, Josh Hutcherson, Zac Efron, Jacki Weaver, Hannibal Burress, June Diane Raphael, Alison Brie, Sharon Stone, Melanie Griffith, Paul Sheer či Jason Mantzoukas. Vedle toho se objeví také celá řada cameí. S regulérní premiérou se v USA počítá na letošní prosinec. A teď už slíbený teaser trailer a pár fotek.

Galerie: 3

The Disaster Artist: Trailer na nejhorší film všech dob je tu | Fandíme filmu The Disaster Artist: Trailer na nejhorší film všech dob je tu | Fandíme filmu The Disaster Artist: Trailer na nejhorší film všech dob je tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest