The Layover: Alexandra Daddario a Kate Upton soupeří o stejného chlapa

The Layover: Alexandra Daddario a Kate Upton soupeří o stejného chlapa | Fandíme filmu
Přehrajte si trailer na eRkovou komedii, v níž se dvě nejlepší kamarádky stanou sokyněmi, když je ve stejnou chvíli zaujme pohledný muž.

Myslíte si, že existuje skutečné přátelství mezi ženami? Tenhle trailer na komedii The Layover, kde si budou dělat vzájemně naschvály sexy krásky Alexandra Daddario a Kate Upton, ukazuje, že tohle zrovna nebude ten případ. Kate a Meg jsou léta nejlepší kámošky, které právě vyhodili z práce. Děvčata se rozhodnou hodit věci za hlavu a vyrazí si spravit náladu na dovolenou na Floridu. Na palubě letadla, které je později přesměrováno kvůli varování před hurikánem do St. Louis, potkají atraktivního muže, jenž záhy pozmění celý jejich plán. Přátelství najednou ustupuje stranou a začíná boj o mužovu pozornost a obě dvě rivalky k tomu využijí všechny možné prostředky.

Režii si vzal na starost William H. Macy, který častěji hraje než režíruje (seriál Shameless, Divočáci), tak snad mu to půjde stejně dobře i za kamerou. Navíc se mu sešly na place Daddario s Upton a taková možnost se nenabízí každý den. Scénář napsali David Hornsby a Lance Krall, kteří se podíleli na řadě televizních seriálů. Nic netušícího chlapíka, na kterého mají zálusk obě hlavní hrdinky, si zahrál Matt Barr (Domácí mazlíček). Snímek si odbude premiéru 3.8. na DirecTV. 1. 10. bude k vidění v omezeném počtu kin. 

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest