Ant-Man & The Wasp: Natáčení začalo, další herec obsazen

Ant-Man & The Wasp: Natáčení začalo, další herec obsazen | Fandíme filmu
Koho ve filmu hraje Hannah John-Kamen a kdo složí hudbu.

Natáčení Ant-Man and The Wasp začalo 6. července. A protože probíhá převážně v Atlantě, souběžně s natáčením Avengers (momentálně se stále točí Avengers: Infinity War, 17. 7. už by se měla točit čtyřka), objevuje se dokonce názor, že nedávno vyfocené natáčení s Paulem Ruddem by nemuselo patřit k Avengers (jak jsme uvedli), ale právě k pokračování Ant-Mana. Tak či tak bude natáčení trvat až do listopadu, takže dříve či později se nějaké fotky z placu jistě objeví.

Co dalšího přináší začátek natáčení? Správně, je to casting nových rolí. Před časem byla obsazena Hannah John-Kamen. Stále nevíme, koho bude ve filmu hrát, nicméně v rámci castingu je její postava označována jako „Dawn“ a má být „charismatická, excentrická, nepředvídatelná a narušená“. Čerstvě byl obsazen Randall Park, kterého můžete znát především z vynikajícího seriálu Fresh Off The Boat nebo z kontroverzního snímku Interview, kde ztvárnil severokorejského diktátora Kim Čong-una. Ve snímku si zahraje Jimmyho Wooa, což je v komiksech prominentní agent S.H.I.E.L.D.u. Uvidíme, jak jeho postava bude vyřešená ve filmech. Zda bude náležet k jiné agentuře, popřípadě jestli i filmy definitivně potvdí, že S.H.I.E.L.D. stále funguje i po jeho nařízeném zrušení. V seriálu Agenti S.H.I.E.L.D.u tohle samozřejmě platí už několik let, nicméně filmová a televizní část Marvelu spolu příliš nespolupracují.

Dále se dozvídáme, že mají být obsazeny ještě dvě ženské postavy. Jednou z nich je nová žena Luisova (Michael Pena) srdce a tou druhou samotná Janet van Dyne, Hankova (Michael Douglas) manželka a matka Hope (Evangeline Lilly). Postavu jsme v prvním filmu viděli pouze jako mladou a ještě navíc v kukle. Režisér Peyton Reed nedávno na Instagramu sdílel kreslený obrázek s hrdinkou Wasp (tou Janet původně v komiksech byla) a připsal k němu „zůstaňte na příjmu". Můžeme se tedy snad těšit na brzké oficiální oznámení toho, kdo postavu hraje? Něco mi říká, že pokud se Marvelu podaří zamezit únikům informací, tak si oznámení nechá na D23 nebo na Comic-Con, dvě velké fanouškovské akce, které se odehrávají během následujících dvou víkendů a podobná oznámení v minulosti vždy přitahovala jako magnet.

Poslední drobnůstka na závěr: Soundtrack by podle režiséra měl opět složit Christophe Beck, stejně jako v případě jedničky.

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest