Ant-Man & The Wasp: Má se připojit další Avenger

Ant-Man & The Wasp: Má se připojit další Avenger | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vypadá to, že žádná marvelovka už se neobejde bez hostujících avengerských kolegů. AKTUALIZOVÁNO o vyjádření režiséra filmu.

AKTUALIZACE: Režisér Peyton Reed Rennerovu účast v Ant-Manovi & The Wasp vyvrátil.

Původní novinka 30. 3.: Nějakou dobu už se mluví o tom, že by se Jeremy Renner nemusel ukázat v Mission: Impossible 6. Na aktuálním Cinema Conu mezi obsazenými herci zmíněný nebyl. Server Showbiz411 tvrdí, že jej nebudou vytěžovat jen Avengers 3 a 4, ale také Ant-Man and The Wasp!

Že prakticky žádný Marvel film už nikdy nebude natočený bez návštěvy někoho ze superhrdinských kolegů, působí více než pravděpodobně. V Captain America: Civil War Hawkeye přiváží Ant-Mana do boje v Berlíně, zdá se tedy, že se znají, nebo se znají alespoň o chloupek víc, než se Ant-Man zná se zbytkem Avengerů. V závěru filmu jsou společně Hawkeye, Ant-Man a několik dalších uvěznění na Raftu a společně unikají, stávají se z nich uprchlí trestanci. Je snad možné, že by se tihle dva hrdinové vydali společnou cestou? To se teprve dozvíme.

S definitivní platností bylo potvrzeno, že se vrátí Ant-Manův parťák Luis, potvrdil to v rozhovoru sám Michael Peña. Dole v galerii najdete logo filmu, které Disney představil na aktuálně probíhajícím Cinema Conu v Las Vegas.

Zdroje: Michael Pena, Peyton Reed, CBM, Showbiz411

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Ant-Man & The Wasp: Má se připojit další Avenger | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Má se připojit další Avenger | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Má se připojit další Avenger | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest