Captain Marvel má opravdu doplnit Nick Fury

Captain Marvel má opravdu doplnit Nick Fury | Fandíme filmu
Pomůže hlavní hrdince v její cestě na vrchol známá postava Marvel světa?

Teprve třetí superhrdinský film s ženskou představitelkou v hlavní roli, Captain Marvel, se v prozatímním plánu Marvelu objevuje skoro až na konci. A vzhledem k tomu, že natáčení začne až na začátku příštího roku, tak o filmu moc nevíme. Teď je tu možná přeci jen jedna malá novinka.

Už před několika měsíci se Samuel L. Jackson, kterého v Marvel filmech známe jako Nicka Furyho, bývalého šéfa SHIELDu, rozpovídal o tom, že by se mohl objevit v nadcházejícím filmu o nejsilnější superhrdince celého Marvel univerza. Teď tuto informaci na Twitteru potvrdil zakladatel zpravodajského portálu Omega Underground (ten přináší především castingové zprávy a podrobnosti o průběhu natáčení vyhlížených velkofilmů), který tvrdí, že Nick Fury bude ve filmu účinkovat. Dokonce používá termín „co-staring“, což by naznačovalo, že by mohl mít větší roli, jako třeba v prvních Avengers nebo v Captain America: Winter Soldier.

Informaci musíme brát s rezervou, protože není nikterak oficiálně potvrzená, ale shoduje se se zmiňovaným rozhovorem ze začátku tohoto roku, kdy herec poprvé promluvil o možné účasti ve filmu. Natáčení má podle Omega Underground začít 8. 1. 2018 v Atlantě.

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel. Scénář napsaly Nicole Perlman (Strážci Galaxie, Sherlock Holmes 3) a Meg LeFauve (V hlavě, Hodný dinosaurus), hlavní roli hraje Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek), premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroj: Christopher M

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest