Nedotknutelní: Americký remake má datum premiéry

Nedotknutelní: Americký remake má datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Předělávka francouzského hitu se pomalu blíží.

Poslední dobou se zdá, že když zrovna Hollywood nerestartuje nebo nerebootuje nějaký starší snímek, dělá pro změnu remake nějakého úspěšného zahraničního filmu. Tahle věc se bohužel nevyhnula ani francouzskému hitu Nedotknutelní z roku 2011 s Omarem Syem a Francoisem Cluzetem v hlavních rolích. Příběh ochrnutého milionáře a jeho poněkud svérázného pečovatele byl obrovským kasovním hitem po celém světě (doma ve Francii se stal druhým nejvýdělečnějším v historii), a získal i nominaci na Zlatý glóbus za nejlepší cizojazyčný film. Vzhledem k tomu, že ve Spojených státech na titulkované filmy skoro nikdo nechodí (v USA snímek utržil sice něco přes 10 milionů dolarů, což není na import vůbec špatné číslo, ale celosvětově to bylo víc jak 400 milionů), rozhodli se hollywoodští producenti, že tenhle zlatý důl jen tak ležet nenechají.

Ve starším článku jsme si pochvalovali, že remake získal alespoň slibné jméno na postu režiséra – původně měl film režírovat Tom Shadyac, od kterého jsme si díky jeho osobním zkušenostem (po život měnícím zranění totálně změnil své hodnoty) slibovali, že by do jinak nepříliš originálního projektu mohl vnést zajímavý pohled. V roce 2016 ale z natáčení vycouval, a film tak nakonec natočil Neil Burger (Limitless, Divergent). Scénář k němu napsal Jon Hartmere, pro nějž to bude celovečerní prvotina. Ústřední dvojici ztvárnili Bryan Cranston (Breaking Bad) a Kevin Hart (Ride Along), hlavní ženskou roli si zahrála Nicole Kidman (The Others). Natáčení probíhalo letos od ledna do března ve Philadelphii, film má nově naplánovanou americkou premiéru na 9.3. 2018. Dáte mu šanci? A co říkáte na obsazení? Dejte nám vědět v komentářích.

Galerie: 4

Nedotknutelní: Americký remake má datum premiéry | Fandíme filmu Nedotknutelní: Americký remake má datum premiéry | Fandíme filmu Nedotknutelní: Americký remake má datum premiéry | Fandíme filmu Nedotknutelní: Americký remake má datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest