Shadowman: Voodoo komiks se zaměří na kouzla a čáry

Shadowman: Voodoo komiks se zaměří na kouzla a čáry | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další bratříček Bloodshota a Harbingera se dere na svět. Půjde i v tomhle případě o drsnou podívanou?

Vedle Marvelu, DC či Dark Universe se chystá i další provázaný vesmír. Již delší dobu víme, že studio Sony chystá komiksový svět poskládaný z postav nakladatelství Valiant. Jako první půjdou na řadu Bloodshot a Harbinger, teď se dozvídáme novinky také o připravovaném projektu Shadowmna.

V komiksech jde o neworleanského jazzového muzikanta, který získá (za strašlivou cenu) nadpřirozené schopnosti, aby dokázal porazit Mastera Darquea, který se snaží strhnout bariéru mezi realitou a strašlivou říší Deadside. Shadowman získává své síly v noci. Najednou je nadlidsky silný, ztrácí strach, je pohyblivější a má potřebu pomáhat druhým. Jeho síly jsou inspirované voodoo a obecně mytologií spojenou s jihovýchodem Spojených států.

V roce 1999 chtěl komiks zfilmovat Ice Cube, teď se do něj pustil Reginald Hudlin, momentálně především televizní režisér, který začínal filmy jako House Party, Boomerang nebo Sloužit Sáře. S komiksy má také své zkušenosti – psal papírového Black Panthera a crossover Djanga se Zorrem. Společně s Adamem Simonem (Brain Dead, Salem) přepisuje původní scénář od J. Michaela Straczynskiho (Thor, Světová válka Z, Babylon 5, Sense8, jako komiksový autor pak především The Amazing Spider-Man, Thor nebo Superman: Earth One).

Podle komiksu vznikla také videohra:

Zdroj: THR

Galerie: 4

Shadowman: Voodoo komiks se zaměří na kouzla a čáry | Fandíme filmu Shadowman: Voodoo komiks se zaměří na kouzla a čáry | Fandíme filmu Shadowman: Voodoo komiks se zaměří na kouzla a čáry | Fandíme filmu Shadowman: Voodoo komiks se zaměří na kouzla a čáry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest