First Kill: Anakin Skywalker a Bruce Willis na stopě únosci

First Kill: Anakin Skywalker a Bruce Willis na stopě únosci | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pusťte si trailer z dalšího béčkového projektu se stárnoucím Willisem.

A je tu další laciný akčňák s Brucem Willisem v jedné z hlavních rolí. Opět to nevypadá na žádné velké terno, opět film půjde vedle kin rovnou na video, opět tu Bruce používá dva různé výrazy a opět jeho fanoušci můžou povzdechnout, kde jeho bohatá kariéra končí. Tentokrát si nicméně Willis zahrál pouze tvrdého, zkušeného poldu (co se nicméně při střelbě tváří jako akční hrdina), který bude pouze sekundovat Haydenu Christensenovi. Ten začínal jako mladý Anakin Skywalker, pak se ještě objevil jako Jumper, načež se nad ním zavřela hollywoodská hladina a už se objevoval jen ve filmech mimo hlavní proud zájmu.

Tady si zahrál makléře z Wall Street, který ve snaze utužit vztah se synem vezme rodinu do chaty, kam jezdíval jako malý. Při vycházce jsou se synem svědky pokusu o vraždu. Hrdina postřelenému pomůže, což se mu krutě vymstí. Jde o bankovního lupiče, který přišel o svou kořist. Aby mu ji makléř pomohl získat zpět, unese jeho syna. V jeho záchraně pomůže právě Willisův polda, až oba muži vezmou spravedlnost do vlastních rukou.  

Ostatní herci už známí nejsou, režíroval Steven C. Miller, který už s Willisem točil Maradeurs nebo Na vlastní pěst - v obou případech mizerně přijatá akční béčka. Se současnou premiérou v kinech a na VOD se počítá na 21. 7.

Galerie: 2

First Kill: Anakin Skywalker a Bruce Willis na stopě únosci | Fandíme filmu First Kill: Anakin Skywalker a Bruce Willis na stopě únosci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest